Microsoft, Windows 8.2 veya şu anda şirket genelinde "Threshold" kod adıyla anılan güncellemeyle birlikte Başlat menüsünü geri getirmeyi planlıyor. Söz konusu iddia WinSuperSite sitesine ait. Windows 8'in yayınlanmasıyla birlikte Başlat
ASUS'un dönüştürülebilir hibrit tasarımlarının son örneği olan Transformer Book Trio tablet, dizüstü bilgisayar veya monitör bilgisayar gibi kullanılmasıyla öne çıkıyor. Türkiye piyasasına giriş yapan bu ürünü İstanbul'da düzenlenen lansman etkinliğinde
Microsoft, Windows 8.1 ile birlikte Başlat düğmesini geri getirse de, bu geri dönüşün Windows 8'e arzu edilen dopingi yaptığını söylemek pek mümkün gözükmüyor. Net Applications tarafından açıklanan son rakamlara göre,
Microsoft'un geçtiğimiz ekim ayında sunduğu Windows 8.1 güncellemesini takip edecek olan gelecek güncellemeyle ilgili planlar sızdı. Söz konusu sürümün orijinal Xbox Halo'da bulunan bir gezegenden yola çıkılarak "Threshold" olarak adlandırıldığı
J.R.R. Tolkien'in eserinden sinemaya aktarılan ve bir seriye dönüştürülen Hobbit'in ikinci filmi çok yakında vizyona girecek. Vizyon tarihi öncesinde promosyon çalışmalarını sürdüren filmin yapımcısı Warner Bros, promosyon ortağı Microsoft ile
Microsoft halihazırda çeşitli cihazlar için Windows 8, Windows RT ve Windows Phone olmak üzere üç farklı işletim sistemi sunuyor. Ancak şirket uzun vadede bu işletim sistemlerini tek bir çatı altında
Microsoft, Windows 8 ve Windows Phone 8 geliştiricileri için sunduğu imkanların sayısını artırmaya devam ediyor. Facebook ile Microsoft arasında yapılan işbirliği sayesinde Windows 8 ve Windows Phone 8 geliştiricilerinin uygulamalarına
Web trafik rakamları işletim sistemleri için doğrudan pazar payına ulaşma konusunda kullanılmıyor. Ancak yeni işletim sistemlerine geçiş hızını değerlendirmek için bu rakamlar önemli bir veri işlevi görüyor. Microsoft'un yeni işletim
Ünlü isimleri danışman olarak kullanan şirketler arasına katılan Lenovo, ünlü oyuncu Ashton Kutcher'ın ürün mühendisi unvanıyla şirkete katıldığını duyurdu. Lenovo tarafından yapılan basın açıklamasında Iowa Üniversitesi'nde biyokimya mühendisliği eğitimi gören
Dell tüm favori Windows 8 uygulamalarının Xbox One ile eş zamanlanabileceği ve Xbox One'da çalışabileceği iddiasını ortaya atsa da, Microsoft cephesinden gelen açıklamalar işin aslının biraz daha farklı olduğunu gösteriyor.