Manşetler

ASUS Transformer Book Trio Ön İnceleme

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un dönüştürülebilir hibrit tasarımlarının son örneği olan Transformer Book Trio tablet, dizüstü bilgisayar veya monitör bilgisayar gibi kullanılmasıyla öne çıkıyor. Türkiye piyasasına giriş yapan bu ürünü İstanbul’da düzenlenen lansman etkinliğinde kısa süreliğine de olsa deneyimleme fırsatı bulduk.

asus-transformer-book-trio-00010

Transformer Book Trio’nun klavyesini barındıran yerleştirme istasyonu bölümünde Intel Core işlemci yer alıyor. Ayrıca ekran bölümünde de çift çekirdekli Intel Atom işlemci bulunuyor. Böylelikle sadece ekranı Android 4.2 yüklü bir tablet gibi kullanılabiliyor. Ekran yerleştirme istasyonuna bağlıyken Android 4.2 veya Windows 8 işletim sistemleri de kullanılabiliyor. Yerleştirme istasyonu bölümünde çalışan Windows 8’e ekranda çalışan Android 4.2 kablosuz olarak bağlanıyor, böylelikle Transformer Book Trio’nun bir Windows 8 dizüstü bilgisayar gibi işlev görmesi mümkün oluyor.

Ayrıca yerleştirme istasyonunu WiDi destekli bir harici monitöre bağlayarak Transformer Book Trio’yu bir masaüstü bilgisayara dönüştürebilirsiniz. Bağlantıyı kablosuzun yanı sıra kablolu olarak da gerçekleştirebileceğinizi belirtelim.

Transformer Book Trio’nun ekran parçası bir tabletin boyutlarını çok fazla geçmiyor. 11.6 inç büyüklüğe sahip olan bu ekranı bir dizüstü bilgisayara dönüştüren yerleştirme istasyonu da fazla kalın değil. Sonuç olarak cihaz, kapağı kapalıyken rahatlıkla taşınabilen bir dizüstü bilgisayar formunda oluyor.

ASUS Transformer Book Trio’ya ait birkaç fotoğrafı galeride bulabilirsiniz.

Galeri: ASUS Transformer Book Trio

İLGİLİ HABERLER