Windows Vista ile birlikte tanıştığımız masaüstü araçlarının Windows 8'in final versiyonuyla birlikte aramızdan ayrılacağı söyleniyor. Windows 8'in kapalı ortamda dağıtılan test sürümlerini düzenli aralıklarla sızdıran Win8china sitesi bu iddiayı dile
ASUS, Microsoft Türkiye ve Turkcell düzenledikleri ortak basın toplantısıyla ASUS'un Zenbook serisi ultrabook'larını daha uygun koşullar altında müşterilere sunacaklarını açıkladı. ASUS Zenbook'lar Microsoft'un Windows 8'e yükseltme imkanı sunan Windows 7
Microsoft'un Metro tarzına uygun yeni Office ikonlarından bazıları Tech-Ed konferansında gün yüzüne çıkmıştı. Şirketin logo yenileme kararı çerçevesinde yenilenen ikonlar geçtiğimiz ay içinde internete sızmıştı. Windows RT'nin demosunda ise, bir
Microsoft Windows 8 ile işletim sistemini yeniden tasarlıyor, Metro kullanıcı arayüzüyle daha parmak dostu bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. Metro'nun kullanıcı etkileşimini artıran ve işletim sistemini daha çekici gösteren kareler
Kendisini hayır işlerine adadıktan sonra Microsoft'a dair fazla konuşmayan Bill Gates, Charlie Rose'un programında Microsoft ve şirketin son hamlelerinden biri olan Surface'a dair bazı açıklamalarda bulundu. Dünyanın her yerinde sağlık
Microsoft'un Office 2013 yazılım paketinde bulunan her bir uygulamanın ikonunda değişikliğe gideceği haberlerini daha önce aktarmıştık. Bu ayın başlarında çıkması beklenen Office 2013 beta sürümüyle birlikte Microsoft'un Metro tarzı Office
ZDNET'in haberine göre; Microsoft, sistemi Windows 8'e yükseltmenin adımlarını bazı ortakları ile paylaştı. Buna göre tüm Windows XP, Vista ve 7 kullanıcıları 8'e geçebilecek ama bunun için önce bazı koşulların
Microsoft, kendisyle bir bütün haline gelmiş Başlat düğmesini Windows 8'in Tüketici Ön İzlemesi ile beraber tedavülden kaldırmış idi. Microsoft ile 15 yıl boyunca özdeşleşmiş bu arayüz elemanının kaldırılmasına gelen tepkiler
Microsoft, Windows Phone'un gelecek nesil sürümü Windows Phone 8'i görücüye çıkardı. San Francisco'da düzenlenen Windows Phone Summit etkinliğinde tanıtılan yeni nesil işletim sürümü Microsoft'un şimdiye kadarki en gelişmiş işletim sistemi
Microsoft'un Windows 8 ile ilgili geliştirme çalışmalarını aktardığı "Building Windows 8" blogunda sahne alan son Windows 8 uygulamalarından biri de Takvim oldu. Steven Sinofsky'nin yazdıklarına göre Microsoft Takvim uygulamasıyla kullanıcılara