Sony Vaio Duo 13 kızaklı ultrabook'unda gittiği değişikliği Computex 2013'te duyurdu. Hem bir dizüstü bilgisayar hem de bir tablet olarak kullanılabilen cihaza Intel'in Haswell işlemcisi ve 4G LTE bağlantı özelliği
Sony Tayvan'ın başkenti Taipei'de devam eden Computex 2013'te Vaio serisine ait dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Hem en yeniyi hem de en mükemmeli isteyen kullanıcılara yeni özellikler sunan şirket, şu ana kadar
Microsoft önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeyi planladığı 7 ve 8 inç'lik Windows 8 tabletlere Office 2013'ün ücretsiz bir sürümünü yerleştirme yönündeki planlarını açıkladı. Computex 2013'te konuşan Windows CFO'su Tami Reller, Office
Acer Microsoft'un yeni işletim sistemleriyle ilgili kararını tam olarak verememişe benziyor. Şirketin üst düzey yöneticileri Windows 8'i ve Microsoft'un tableti Surface'i eleştirirken, Acer Başkanı Jim Wong işletim sistemini savunmuştu. Microsoft'un
Microsoft'un tabletler için hazırladığı Windows RT işletim sisteminin fiyatını düşürmeye hazırlandığı konuşuluyor. Bloomberg'in haberine göre, şirketin bu kararı almasının altında yatan nedense Windows RT'nin ARM tabanlı işlemci kullanan küçük boyutlu
Asus'un bugün tanıttığı yeni ürünleri arasında VivoMouse adını verdiği fare ve touchpad kombinasyonu da yer alıyor. İsmi VivoMouse'un sıradan bir kablosuz fare gibi düşünülmesine yol açsa da, fare ve touchpad
Acer'ın beklenen sekiz inç'lik Windows 8 tableti nihayet resmiyet kazandı. Iconia W3 adını taşıyan bu tablet yaklaşık 500 gr. ağırlığa ve 1.14 cm. kalınlığa sahip olan bir kasada geliyor. 8.1
Windows 8 ile ortadan kaybolan Başlat butonu kendisini fazla özletmeden geri dönüyor. Windows 8.1 güncellemesiyle Başlat butonunun yeniden Windows'taki yerini alacağı uzun süredir konuşuluyordu. Son sızıntıların somut ipucunu verdiği bu
Yurt dışındaki reklam anlayışı biraz farklı. Bizde rakip ürünleri reklamlarınıza konu edemezsiniz, ancak bazı ülkelerde bu konuda biraz daha gevşek kurallar işliyor. Microsoft da bundan yararlanarak ABD için hazırladığı son
Adobe Photoshop Express sayesinde iOS ve Android cihaz sahipleri bir süredir fotoğraflarını hareket hâlinde zengin araç desteği eşliğinde düzenleme fırsatı buluyordu. Windows 8 ve RT cihaz sahipleri de Photoshop Express'in