Windows 8'in tüketici demosunu kullanan bir çok teknolojisever işletim sisteminin son derece modern Metro tarzı arayüzünün keyfini çıkartsa da bazen eski arayüze geri dönmek kaçınılmaz hale gelebiliyor. Ancak, Microsoft'un eski
Microsoft iki adet yeni SkyDrive özelliğini kutusundan çıkarttı. Bunlardan ilki Windows 8'in getireceği avantajlardan kolayca faydalanmayı ve kullanıcıların tüm SkyDrive dosyalarına dokunmaya da elverişli bir arayüz aracılığıyla erişmeyi sağlayacak Metro
Microsoft, aralarında Windows 7, Vista ve XP'nin bulunduğu işletim sistemleri için sağladığı destek politikasında modernizasyon ve basitleştirme adına bazı değişikliklere gitti. Daha öncesinde Microsoft kişisel kullanıcılara işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden
Microsoft patent ücreti konusunda neredeyse tüm Android cihaz üreticilerinin canını yakmış durumda. Neredeyse tüm Android tablet ve akıllı telefon üreticileri Microsoft'tan patent için lisans almak zorunda. Microsoft'un rakiplerine uyguladığı acı
Samsung'un Microsoft'un ikinci nesil masa bilgisayar platformu Surface 2.0'ı ve yine Microsoft'un PixelSense dokunmatik ekran teknolojisini kullanarak geliştirdiği çoklu dokunmatik masa bilgisayarı Samsung SUR40 piyasaya çıkmaya hazır. Samsung SUR40'ta 40
Mobil cihaz kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği oyunlardan biri olan ve bugüne kadar 60 milyondan fazla indirilen Cut the Rope oyunu şimdi de masaüstüne geldi. Microsoft ve ZeptoLab işbirliğiyle HTML5 kullanılarak
Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8'i bu yılın ikinci yarısında çıkarması bekleniyor. Pocket-lint sitesi Windows'un halka ilişkiler direktörü Janelle Poole'un ağzından Windows 8'in ekim ayında çıkacağına dair bir söz almış.
Zaman ne de çabuk geçiyor. Bundan on yıl öncesini, Windows XP'nin tanıtıldığı ve piyasaya çıktığı zamanı hatırlıyor musunuz? Bu ayın başına kadar dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows
Microsoft'un en popüler işletim sisteminin çıkışının onuncu yılını kutlamaya hazırlanıyoruz. Aradan on yıl geçmiş olmasına rağmen bu işletim sistemini hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi var. Özellikle kurumsal kullanıcı tarafından Windows
Intel bir süredir netbook'lar için gelecek nesil platform üzerinde çalışıyor. Cedar Trail kod adıyla anılan bu platformun fan barındırmayan ve daha ince profilde netbook'lara kapı açması bekleniyor. Söz konusu platformun