iOS 7'ye geçiş oranı oldukça yüksek olsa da, bu geçişin özellikle uygulamalar adına pürüzsüz bir biçimde gerçekleştiğini söylemek pek mümkün gözükmüyor. Bu yılın başında yayınlanan Mailbox'ın da aralarında bulunduğu ve
Piyasaya çıkan her yeni iPhone'un bir satış rekoru kırması kaçınılmaz bir durum gibi gözüküyor. Bu yıl piyasaya iPhone 5s ve 5c adını taşıyan iki yeni model süren Apple, ilk üç
Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 7'nin yayınlanmasıyla birlikte işletim sistemine ait güvenlik açıkları da birer birer ortaya çıkarılıyor. İlk kilit ekranı açığının ortaya çıkarılmasının ardından şimdi de kullanıcıların kilitli
iOS 7'nin yayınlanmasıyla birlikte pek çok uygulama görsel anlamda köklü bir değişimden geçiyor. Bu kervanın yolcularından birisi de iPhone, iPod touch ve iPad'lerde kullanılan uygulamasını yenileyen Vimeo. iOS 7'nin ''düz''
Çevrim içi reklam ağı Chitika tarafından açıklanan son rakamlara göre, Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi iOS 7 yayınlanmasından sonra geçen 24 saatlik süre içinde iOS işletim sistemli cihazların yüzde
iOS 5.1 ile birlikte Apple mobil internet bağlantısı üzerinden indirme sınırını 50 MB'ye yükseltmişti. Ancak 2012'den bu yana şirketin tüm mobil ürün gamına LTE özelliği eklenmesine rağmen, bu sınırda bir
Apple ile Google akıllı telefon pazarında birbirlerine rakip olsa da, bu durum Google'ı uygulamalarını hızlıca iOS 7'ye uygun bir tasarıma kavuşturmaktan geri bırakmıyor. iOS için Chrome uygulamasının yayınlanan yeni sürümü
Apple'ın merakla beklenen mobil işletim sistemi iOS 7'yi yayınlamasıyla birlikte yazılımcılar da iOS 7 için optimize edilmiş uygulamalarını yayınlamaya başladı. iOS 7 ile gelen yenilenmiş arayüzün ardından alakasız veya eski
Apple'ın iOS 7'yi yayınlamasıyla birlikte uygulama sahiplerine ve geliştiricilerine de ürünlerinin görünümünü iOS 7 tarzına dönüştürme işi çıktı. Twitter da bu grup içinde yer alıyordu ve sosyal ağ değişiklikleri gerçekleştirmekte
Apple akşam saatlerinde iOS 7 ile birlikte iTunes'un yeni bir versiyonunu da yayınladı. 11.1 versiyon numaralı güncellemenin en dikkat çekici yanı olarak iTunes Radio gösterilebilir. İlk olarak geçtiğimiz haziran ayında