Eğlence

iOS 7 ile birlikte yenilenenler arasına Vimeo da katıldı

iOS 7’nin yayınlanmasıyla birlikte pek çok uygulama görsel anlamda köklü bir değişimden geçiyor. Bu kervanın yolcularından birisi de iPhone, iPod touch ve iPad’lerde kullanılan uygulamasını yenileyen Vimeo. iOS 7’nin ”düz” estetik yapısına uygun olarak yeniden tasarlanan uygulamanın yeni sürümü, bazı özellikleri de beraberinde getiriyor.

Vimeo-logo-200913

Apple’ın yenilenen işletim sistemiyle kurulan entegrasyon sayesinde kullanıcıların Kamera ve Fotoğraflar uygulaması üzerinden direkt Vimeo’ya video yüklemesi mümkün hale geliyor. Kullanıcı tarafından ”Daha Sonra İzle” bölümüne eklenen son videolar güncellemeyle birlikte sürekli olarak izlemeye hazır olacak. Böylelikle kullanıcılar çevrim dışı olsalar bile uygulama üzerinden bu videoları izleyebilecek. Kullanıcılar depolama alanının yönetimi için bu özelliğin kullanılacağı video sayısını belirleyebilecek. Videolar için hareketli küçük resimler ve AirDrop üzerinden video paylaşma özelliği de dikkat çeken diğer yenilikler arasında yer alıyor.

iOS 7 kullanıcılarının Vimeo’ya doğrudan video yükleyebilme imkanına kavuşmasından ötürü gururlu olduklarını söyleyen Vimeo’nun mobil ve bağlı TV’lerden sorumlu başkan yardımcısı Nick Alt, kullanıcıların bu özelliği denemesi için sabırsızlandıklarını dile getirdi. Alt iOS 7 ile birlikte çevrim dışı video izleme seçeneğini sunan ilk platform olmaktan ötürü mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

İlgili >> iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER