Teknoloji

Kırmızı Apple Watch ufukta göründü

kırmızı apple watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch, giyilebilir ürün pazarının en popüler üyesi olma özelliğini çok uzun bir süredir koruyor. Bu durum, kısa vadede pek değişmeyecek gibi görünüyor. Cupertino merkezli şirketin şimdi de kırmızı Apple Watch çıkarmaya hazırlandığı söyleniyor.

Product (RED) etiketli kırmızı Apple Watch’a dair ilk işaretin şirketin veri tabanında görüldüğü söyleniyor. Fransızca yayın yapan WatchGeneration sitesindeki habere göre, Apple Watch’un kırmızı versiyonu şirketin veri tabanında görüldükten kısa süre sonra kaldırıldı.

WatchGeneration’ın haberinde kırmızı Apple Watch’un taslak görselleri de bulunuyor. Bu görsellerde Apple Watch’un alüminyum kasası, biraz açık bir kırmızı tonuyla görülüyor.

Haberde konuyla ilgili pek fazla detay verilmezken, kırmızı kasalı saati farklı kayışlarla gösteren taslakları görmek mümkün oluyor. Apple Watch 5’in yeni renk seçeneğinin de mevcut alüminyum kasalı versiyonlarla aynı fiyatlarla satılacağı söyleniyor. Apple Watch Series 5, hâlihazırda Türkiye’de 3099 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor.

kırmızı apple watch

Kırmızı Apple Watch ne zaman çıkacak?

Apple, Product (RED) ürünlerini genellikle ilkbaharda çıkarıyor. Bu nedenle kırmızı Apple Watch’un da ilkbaharda kullanıcıların karşısına çıkma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Apple Watch Series 3’ün fiyatında yapılan indirim, Apple’ın akıllı saatinin popülaritesini iyiden iyiye artırmıştı. Akıllı saatin 2020’de de, tıpkı AirPods gibi, yüksek satış grafiğini koruması bekleniyor. Kırmızı Apple Watch’un da bu performansa katkıda bulunması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER