Eğlence

Kanye West Famous’ı Apple Music ve Spotify’da paylaştı

kanye west famous

Kanye West, yeni albümü The Life of Pablo’yu çevrim içi müzik servisleri içinde sadece yakın arkadaşı Jay-Z’ye ait olan Tidal’da yayınlamıştı. Albümde yer alan ve Taylor Swift hakkında ilginç bir ifade barındırmasıyla dikkat çeken Rihanna destekli şarkı Famous’ın yeni bir versiyonu, Tidal’ın ardından Apple Music, Spotify ve Google Play Müzik’te de yayınlandı.

Pitchfork sitesinde yer alan habere göre, şarkının yeni versiyonundaki değişiklik, “she be Puerto Rican day parade-wavin” dizesinin “she in school to be a real estate agent” ile değiştirilmesinden ibaret.

Kanye West, The Life of Pablo’yu “Yaşayan, nefes alan ve değişen kreatif bir ifade.” olarak nitelemişti. West, albümün Apple Music’te boy göstermeyeceği konusunda iddialı ifadelerde bulunsa da, Famous’ın Apple Music’te yayınlanmasıyla birlikte akıllarda bu konuya dair bazı soru işaretleri oluştu. Yine de, Kanye West Famous’ı başka çevrim içi müzik servislerine da açarak şarkının daha geniş kitlelerle buluşmasını kolaylaştırmış oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER