Teknoloji

JmGO View projektör Android ile çalışıyor, 180 inçlik görüntü yansıtıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

JmGO View

CES 2016’nın başlamasına sadece birkaç hafta kalmışken, Çinli üretici JmGO da bu etkinliği batılı pazarlara giriş için bir fırsat olarak görüyor, özellikle de yeni View projektörüyle. Bu cihaz güzelliği sadelikle buluşturuyor, yuvarlak şekilli gövdesiü alüminyum alaşımlı gövdesi ve üstünde bulunan, açma ve kapatma işlerini gören sadece tek bir tuşuyla Apple’dan ilham aldığı izlenimini veriyor.

JmGO View, 180 inç gibi devasa boyutlarda görüntüyü yansıtma yeteneğine sahip. Buna ek olarak 1000:1 kontrast ve 250 lümen parlaklık değeri de diğer özellikleri arasında bulunuyor. Cihazın teknik özellikler listesi içinde1280 x 720 piksel çözünürlük, 3D yetenekleri, kenarları tamamen saran entegre hoparlörler bulunuyor.

JmGO View

Bu projektörle ilgili bir diğer önemli ayrıntı da Android 4.4 ile çalışması; kendi başına, herhangi bir cihaza bağlanmadan işleyebilmesi. İçinde TI DLP 0.3 WVGA yongaset, 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama birimi bulunuyor. Uzaktan kumandası da mevcut, ancak kullanıcılar arzu ettikleri takdirde JmGO View’ı Wi-Fi üzerinden, mobil uygulama aracılığıyla kumanda edebiliyor.

JmGO’nun önceki modelleri genellikle 550 ile 600 dolar civarında fiyatlara sahip olurdu. Yeni ürünün de benzer seviyeden fiyatlandırılmasını bekleyebiliriz. Şirket bu yeni ürünü için henüz çıkış tarihi açıklamadı, daha fazla detayı ocak ayındaki CES’te bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER