Teknoloji

Jaybird X4 Wireless Sport ile dayanıklılık seviyesini artırıyor

jaybird x4 wireless sportJaybird X4 Wireless Sport ile X serisi kulaklıklarına yeni bir seçenek ekledi. Görsel bakımdan X3’e benzeyen X4 Wireless Sport, suya ve tere karşı dayanıklılık bakımından çok daha iddialı bir aksesuar profili çiziyor.

Jaybird’den verilen bilgiye göre, kulaklık suya dayanıklılık konusunda IPX7 sertifikasına sahip. Bu da kulaklığın 30 dakika boyunca 1 metre derinliğinde suda kullanılabileceği ve hasar görmeyeceği anlamına geliyor. Yine de, X4 Wireless Sport’un öncelikli kullanım alanları arasında yüzme antrenmanlarının bulunmadığını belirtmek gerekiyor.

X4 Wireless Sport, suya karşı ekstra dayanıklılık dışında büyük bir değişim vadetmiyor. Tıpkı selefi gibi, X4 Wireless Sport ile de tek şarjla sekiz saat boyunca müzik dinlenebiliyor.

Jaybird X4 Wireless Sport, 129.99 dolarlık fiyat etiketiyle şirketin internet sitesinde ön siparişe sunulmuş durumda. Şirket, X3 Wireless Sport için de aynı fiyatı uygulamıştı. Ön siparişe çıkan kulaklığın eylül ayı içinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER