Teknoloji

Ivy Bridge işlemcili, ayrık NVIDIA GPU’lu ASUS Zenbook UX32VD karşınızda – Video

ASUS’un ultrabook açılımının son halkalarından bir tanesi olan Zenbook UX32VD Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenlenen bir basın toplantısında Netbook News tayfasının elinden geçmiş. Yeni model sabit disk kullanıldığı için Zenbook Prime kadar narin değil, ancak bunu diğer özellikleriyle telafi ediyor.

Bu ultrabook’ta 1080p IPS ekran seçeneği var, ayrıca Intel’in yeni Ivy Bridge mobil yongasetini barındırıyor. Bunlara ek olarak ASUS bu ultrabook’un sadece entegre HD 4000 GPU ile yetinmesini istememiş ve NVIDIA’nın GT620M ayrık grafik işlemcisini de listeye ekleyerek biraz daha grafik gücü katmış. SSD yerine HDD’nin yer alması sonuç olarak biraz daha kalınlık getiriyor, ancak 500 GB’lık bir depolama alanına sahip olmak için değer sayılır.

ASUS, UX32VD’nin Zenbook Prime’lara göre daha rekabetçi bir fiyata sahip olacağını söylüyor. Yurtdışındaki satış fiyatının $1000 civarında olması konuşulanlar arasında. Bu arada aşağıda Netbook News tarafından hazırlanmış bir inceleme videosu var, ona da göz atabilirsiniz.

İlgili – Netbook News

İLGİLİ HABERLER