EğlenceManşetler

iTunes Store’a daha sonra indirme seçeneği eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple iTunes Store’a kullanıcıların satın aldıkları içerikleri daha sonra indirmelerine olanak sağlayacak yeni bir seçenek ekledi. Bilgisayarlarında iTunes 11 yüklü olan veya iOS 6 ile çalışan iPad, iPhone veya iPod touch kullananlar kullanıcılar film, film paketi veya albüm setleri aldıklarında bu imkandan yararlanabilecek.

itunes-store-ipad-mac-iphone-070213

Aslında bu yeni seçenek geçtiğimiz aralık ayında faaliyete geçen iTunes Store Türkiye şubesi için henüz çok kullanışlı olmayabilir. Ne de olsa bizdeki mağazada henüz TV programları veya diziler tek tek veya tüm sezon hâlinde sunulmuyor. Ancak bu tarz içeriklerin sunulduğu şubeler üzerinden sezonluk bölümler veya seri şeklinde film satın alanlar için üç farklı seçenek sunulacak. Standart indir butonu yardımıyla seri içinde izlenmemiş ilk bölüm veya film indiriliyor. Tümünü indir butonu tüm paketi indirmeye olanak sağlıyor. Daha sonra butonuysa istediğiniz zaman indirmenize olanak sağlıyor.

Koleksiyon niteliğindeki albümler veya TV programları ve film indirme işlemleri için de standart indir butonunun yanı sıra daha sonra butonu da sunuluyor. Bu arada iOS 6 yüklü cihaz kullananlar tüm sezonu veya paketi satın alsalar bile standart indir butonunu ve daha sonra butonunu görmeye devam edecek.

Sözünü ettiğimiz bu yeni indirme seçenekleri henüz tüm ülkelerde sunulmuyor. Özellikle de iTunes in the Cloud desteğinin henüz sunulmadığı ülkelerde bu indirme butonu seçenekleri henüz kullanıcılarla buluşmuş değil. Söz konusu yeni işlev sayesinde kullanıcılar indirme işlemlerinde kontrolü biraz daha fazla şekilde ellerine geçirmiş olacak.

İlgili >> Apple

İLGİLİ HABERLER