Teknoloji

İşte yarın tanıtılacak OnePlus Buds kulaklıkların fotoğrafları

oneplus buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Buds, 21 Temmuz tarihinde OnePlus Nord ile birlikte tanıtılacak. Bu kulaklık şirketin ilk gerçek kablosuz kulaklık modeli olacak. Ne var ki, bu kulaklıkların neye benzeyeceğini görmek için yarını beklememize gerek kalmadı.

9to5Google sitesi OnePlus 8 serisi için çıkışı başlayan en son OxygenOS güncellemesi içinde OnePlus Buds’ın resmi tasarım görüntülerine rastladı.

OnePlus Buds’ın siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği olacak. Bunlar OnePlus Bullets kulaklıklardan bazı tasarım unsurlarını ödünç alıyor ve bu durum kulaklığın şeklinden açık biçimde anlaşılıyor. OnePlus’ın gerçek kablosuz kulaklıkları Dolby Atmos desteği de sunacak. Aynı zamanda “Cihazımı Bul” şeklinde bir özellik de gelecek.

Koddan elde edilen çizimler arama, çalan müziği kontrol etme veya sesli asistanı çağırma gibi işler için kullanılacak dokunmatik kontrollerin de bulunacağını gösteriyor. Hızlı biçimde eşleştirme de kulaklığın özelliklerinden bir tanesi olacak. Oval biçimli şarj kutusunun bir kenarında yuvarlak güç düğmesi var. Küçük bir işaret ışığı da diğer kenara yerleştirilmiş.

İLGİLİ HABERLER