Manşetler

İşte Apple Watch için çeşitli kayış ve bilezik seçenekleri

Apple Watch’un gelecek ay piyasaya çıkışıyla birlikte tüketicilere 36 yeni Apple Watch modelinden birini satın alma şansı sunulacak. Watch, Watch Sport ve Watch Edition koleksiyonları içinde Apple farklı ekran büyüklüğü, malzeme ve stillerde seçenekler sunarak kullanıcılar için alternatifleri daha da artırıyor, her zevk için bir model sunmaya çalışıyor. Öyle ki, lüks tutkunları için fiyatı 10000 dolara kadar çıkan Apple Watch Edition modeli bile bulunuyor.

Bu arada saat sahipleri farklı kayış, bilezik alternatifleriyle saatlerinin görünüşünü değiştirme, her gün farklı bir saat takma hissini yaşama şansına sahip olacak. Aşağıda Apple Watch için piyasaya sunulacak çeşitli kayış, bilezik ve bileklik seçeneklerini bulabilirsiniz.

apple-watch-classic-buckle-110315
Classic Buckle: Hem büyük hem de küçük ekranlı modeller için, sadece siyah renk seçeneğiyle satılacak. Yurt dışı satış fiyatı 149 dolar olarak belirlendi.
apple-watch-leather-loop-110315
Leather Loop: Sadece 42 mm. modele uyumlu olan bu kayışın dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Yurt dışı satış fiyatı da 149 dolar.
apple-watch-link-bracelet-110315
Link Bracelet: Her iki Apple Watch boyutu için de kullanılabilen Link Bracelet, 449 dolarlık yurt dışı satış fiyatıyla en pahalı kayış olma özelliğini taşıyor.
apple-watch-milanese-loop-110315
Milanese Loop: Hem 38 mm. hem de 42 mm. çaplı modeller için mevcut olacak. Yurt dışı fiyatı her iki çeşit için de 149 dolar olacak.
apple-watch-modern-buckle-110315
Modern Buckle: Bu kayış sadece 38 mm. gövde için bulunacak ve dört farklı rengi sunulacak. Yurt dışı fiyatı da 249 dolar olarak belirlendi.
apple-watch-sport-band-yesil-110315
Sport Band: Farklı renk seçenekleri bulunan bu kayışın 38 mm. ve 42 mm. Apple Watch’lar ile kullanılabilmesi mümkün. Her bir kayışın fiyatı 49 dolar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER