Teknoloji

iPhone OS 3.0’da USB ile internet bağlantısı paylaşımı, video yayınlama ve “iPhone’umu Bul” gibi özellikler bulunacak mı?

2009-03-18iphone3f-mobileme1Apple iPhone’un bazı yeni özelliklerini önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tanıttı. Beta sürümünü incelerken bu tanıtılan özelliklerden daha da fazlasının olduğu görülüyor, aslında Apple bunu belirtmişti.

BoyGeniusReport sitesindekiler MobileMe ayarlarının “Find My iPhone – iPhone’umu Bul” adı verilen seçeneği farkettiler. Ayrıca MobileMe bölümünün içerisinde görüntü yayınlama seçeneğinin yanı sıra video yayınlama seçeneği de sunuluyor. Ancak iPhone ile video kaydetme özelliği henüz bulunmuyor. Bu arada Mac Rumors sitesinin haberine göre bir hacker biraz uğraşarak USB üzerinden internet bağlantısını paylaştırma işlemini gerçekleştirmiş. (Tethering) Apple’dan Scott Forstall daha önce yaptığı bir açıklamada “tethering” üzerinde çalıştıklarını belirtmiş ancak operatörlerle de görüşmelerini sürdürdüklerini eklemişti. Yazının devamında MobileMe ile ilgili ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.

2009-03-18iphone3f-mobileme1

2009-03-18iphone3-mobileme

2009-03-18iphone3f-mobileme-2

İlgili — BoyGeniusReport: Find My iPhone
İlgili — Mac Rumors: USB Tethering

Resimler – Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER