Teknoloji

“iPhone ile çekildi” kampanyası sekiz videoyla devam ediyor

iphone ile cekildiApple, geçtiğimiz ay Anneler Günü için “iPhone ile çekildi” adını taşıyan sürekli kampanyasına yeni bir reklam eklemişti. Şirket, sonuçlarından oldukça memnun gözüktüğü kampanyayı sekiz yeni videoyla sürdürüyor. Apple bir süre ara verdiği kampanyayı, 2016’nın şubat ayında iPhone 6s ile çekilen fotoğraflarla yeniden canlandırmıştı.

Kampanya kapsamında yayınlanan yeni videoların her biri 16 saniye uzunluğunda ve her videoda farklı bir şarkı kullanılıyor. Apple söz konusu videolarda iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın kameralarının farklı çekim yetenekleri ön plana çıkarılıyor.

Apple, videoların asıl sahiplerinin ismini hem videoların başlığında hem de videoların sonunda anmayı ihmal etmiyor. Şirket, kampanyanın fotoğraflı versiyonunda birlikte çalıştığı kişilere reklamlarda yer alan fotoğrafların bulunduğu fiziksel bir kitap armağan etmişti.

Apple, “iPhone ile çekildi” reklam kampanyasına 2015’te başlamıştı. Oldukça başarılı olan kampanya, geçtiğimiz yıl Cannes Grand Prix’de en büyük ödüllerden birinin sahibi olmuştu. Kampanyada kullanılan bir fotoğraf ise ayrıca Cannes Lions ödülü kazanmıştı. Geçtiğimiz yıl kampanyanın kapsama alanını önemli ölçüde genişleten Apple, dünyanın pek çok ülkesinde reklam panolarını iPhone ile çekilen fotoğraflarla doldurmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER