Manşetler

iPhone 7 tanıtım etkinliği 7 Eylül tarihinde düzenleniyor

iPhone 7 tanıtım etkinliği için beklenen tarih nihayet verildi. 7 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte Apple, iPhone 7 ve Apple Watch 2 tanıtacak.
Apple iPhone 7

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472496767699{margin-top: -20px !important;}”][vc_column_text]iphone 7
Apple beklenen Eylül etkinliğini ne zaman düzenleyeceğini açıkladı: 7 Eylül. Bu tarih yeni iPhone’ların ve güncellenmiş Apple Watch akıllı saatlerin tanıtıldığı tarih olacak. Apple birkaç saat önce gönderdiği davetiyelerle etkinliğin tarihini duyurmuş oldu.

Apple’ın davetiyesinde “See you on the 7th.” şeklinde bir mesaj bulunuyor. Bunu “Ayın 7’sinde görüşürüz.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz gibi, iPhone 7’nin çıkışını işaret edecek şekilde “7’ncide görüşürüz.” şeklinde de algılayabiliriz. Apple’ın yeni akıllı telefonlarını genellikle iPhone 7 olarak anıyoruz, ancak son zamanlarda telefonların iPhone 6SE adıyla çıkarılacağı şeklinde dedikodular da ortalıkta dolaşıyor.

Bu yıl art arda beşinci yılda Apple’ın yeni ürünleri tanıtmak için eylül ayında bir etkinlik düzenlediğini görüyoruz. Bu yeni ürünlerden bir tanesi yeni nesil iPhone olacak. Sızıntılar yeni telefonların geçen yıl tanıtılan modellere çok benzediğini, sadece daha az anten çizgisi gibi ufak tefek farklılıklar taşıdığını gösteriyor. En önemli eksikliklerden bir tanesi de kulaklık jakı olacak gibi görünüyor. Öte yandan iyi tarafına bakacak olursak, yeni modellerin suya dayanıklı olması ve daha büyük ekranlı modelin çift kameralı sistem ile daha iyi fotoğraf çekmeye olanak sağlaması bekleniyor. Ayrıca Apple en sonunda 16 GB kapasiteli modelden vazgeçecek ve bunun yerine 32 GB’lık model standart olacak.

Apple Watch tarafına baktığımızda ise, ilk Watch modelinin tanıtımının üzerinden iki yıl, piyasaya çıkışının üzerinden de yaklaşık bir buçuk yıl geçtiğini görüyoruz. Bu da yenilenmiş bir model için zamanın geldiğini gösteriyor. Dedikodular yeni modellerin aynı tasarımı koruyacağını, ancak daha hızlı bileşenler ve GPS desteği barındıracağını gösteriyor. Bu da akıllı saati özellikle dışarıda yapılacak koşular için daha elverişli hâle getirecektir. Daha eski haberler kamera da taşıyabileceğini öne sürüyordu, ancak planların değişmiş olması çok da şaşırtıcı olmaz. Ne de olsa Apple, Watch’un odak noktasını mesajlaşmadan başka alanlara kaydırıyor.

Apple Eylül etkinliği 7 Eylül akşamı Türkiye saatiyle akşam saat 8’de başlayacak. Biz de Teknoblog ekibi olarak etkinliği takip ederek gelişmeleri anlık olarak aktaracağız. Yeni ürünlerle hemen tanışmak, etkinliğin önemli anlarından, söylenen sözlerden anında haberdar olmak istiyorsanız, sizi de 7 Eylül akşamı Teknoblog’a bekliyoruz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472497097928{padding-right: -10px !important;padding-left: -10px !important;}”][td_block_3 custom_title=”iPHONE 7 HABERLERİ” custom_url=”http://www.teknoblog.com/tag/iphone-7/” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#f04a0a” tag_slug=”iphone 7″ limit=”4″][td_block_3 custom_title=”APPLE WATCH HABERLERİ” custom_url=”http://www.teknoblog.com/tag/apple-watch-2/” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#f04a0a” tag_slug=”apple watch 2″ limit=”4″][/vc_column][/vc_row]

İLGİLİ HABERLER