Teknoloji

iPhone 7 bembeyaz renk seçeneğiyle karşımıza çıkabilir

iphone 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
iphone 7
Bembeyaz iPhone 6 konsepti

Apple iPhone 7 satışlarını daha da artırmak için yeni bir şeyler deniyor.

Dünya çapında akıllı telefon satışları genel olarak düşüş gösteriyor ve Apple da bu düşüşten nasibini alıyor. Analistler 2017’nin ilk takvim çeyreğinde iPhone satışlarının 40 ile 50 milyon arasında gerçekleşmesini bekliyor. Bu, bir önceki yıl kaydedilmiş 51.2 milyonluk satışa göre düşüş anlamına geliyor. Eğer Apple 2017 ilkbaharında yeni bir iPhone SE modeli çıkarmayacaksa, önümüzdeki yaz aylarına kadar sevkiyatların 35 milyon ile 40 milyon arasına kadar yavaşlayabileceği yorumları da yapılıyor.

Apple, satışları artırmak için farklı bir yol denemeyi planlıyor. Macotakara’nın iddiasına göre, çok yakında iPhone 7 serisine “bembeyaz” renkli yeni bir model eklendiğini görebiliriz. Yeni renk seçeneğinin yıl sonundan önce çıkabileceği söyleniyor. Buna rağmen genellikle doğru çıkan Apple dedikodularıyla bilinen Macotakara bile, bu haberin kaynağının güvenilir olmadığının altını çiziyor. Yani iPhone 7’nin simsiyah renkli modelinin zıttı, bembeyaz renkli bir seçenek görmek için hemen heyecanlanmamanız en iyisi olacaktır.

iPhone 4S, Apple’ın neredeyse tamamen beyaz renge sahip olan son iPhone modeliydi. Şu anki iPhone 7 ve B7 Plus modelleriyse altın, roze altın, gümüş, mat siyah ve simsiyah olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER