Teknoloji

Apple iPhone 5C’ye ait olduğu iddia edilen yeni bir video ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPhone 5S’ine ait birkaç video görmüştük, ancak iPhone 5C’yi kanlı canlı gösteren tek bir video bile görmemiştik. Plastik kasaya ve farklı renk seçeneklerine sahip olacağı söylenen bu ucuz iPhone modelinin sayısız fotoğrafının sızmasına karşın bir videosunun şimdiye kadar internet ortamına düşmemiş olması garipti.

iphone-5c-video-030913

Neyse ki, bu eksiklik de giderildi. Kırmızı renkli bir iPhone 5C ile internette gezinen bir kullanıcı elindeki diğer akıllı telefonu çıkarıp bir dakikaya yakın çekim gerçekleştirmiş. Telefonu dik tuttuğu için kötü bir görüntü oranına sahip olan bu video en azından iPhone 5C’nin nasıl bir web’de gezinme performansı sunduğunu gösteriyor.

Yine de, bu videodaki cihazın iPhone 5C olduğuna şüpheyle yaklaşmakta fayda var, çünkü çekim yapan kişi cihazın arkasını göstermiyor. Sonuçta kırmızı renkli bir kılıf geçirilmiş iPhone 4 veya iPhone 4S’in çekimi de yapılmış olabilir.

Çinli web sitesi C technology tarafından paylaşılan ve yukarıda adresini gördüğünüz videonun gerçek olup olmadığını görmek için 10 Eylül tarihini beklemek gerekiyor. Apple o gün bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı ve muhtemelen yeni iPhone modelleri o toplantıyla birlikte resmiyet kazanacak.

İlgili >> C technology, BGR

İLGİLİ HABERLER