Teknoloji

iPad fiyatları iPhone etkinliğinden sonra indirildi

ipad fiyatları

ipad fiyatları

Apple 7 Eylül etkinliğinde iPad’den bir kez bile söz etmedi, ancak fırsattan istifade edip iPad fiyatları için de bazı düzenlemelere gitti. Tüm standart iPad modellerinde giriş seviyesi depolama seçeneği 16 GB’den 32 GB’ye çıkarıldı. Bu tabletlerin fiyatları aynı tutuldu.

Pro modellerinin daha üst depolama kapasitesine sahip modellerinde ise fiyat indirimi yapıldı. 128 GB kapasiteli modelde 200 TL’lik indirim yapılırken, 256 GB kapasiteli modelde indirim miktarı 500 TL’ye ulaştı. 12.9 inç iPad Pro’nun 128 GB kapasiteli modelinde de 300 TL’lik indirim gerçekleşti.

ipad fiyatlarıiPad mini 2’nin 32 GB olmak üzere tek depolama kapasitesiyle sunulmaya devam edildiğini, iPad mini 4’ün 64 GB seçeneğinin kaldırıldığını görüyoruz. mini 4 ve Air 2’de 128 GB kapasiteli seçenekler eski fiyatların 120 TL civarında üstünde satılıyor.

Bu indirim, yeni iPad modellerinin tanıtılmasından önce yapılmış bir kampanya olarak düşünülebilir. Apple’ın ekim ayında bir etkinlik daha düzenlemesi ve burada da yeni iPad modellerini tanıtmasını bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER