Manşetler

iPad 2 iOS 9.3 güncellemesi önce geri çekildi, sonra yeniden yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ipad 2 ios 9.3

Apple önce iOS 9.3 güncellemesinin iPad 2’de bazı sorunlara yol açtığını kabul ederek bu güncellemeyi söz konusu cihaz için geri çekti, ardından da fazla zaman geçmeden yeni bir iPad 2 iOS 9.3 güncellemesi yayınladı. 13E236 sürüm numaralı yeni güncelleme paketi iPad 2 kullanıcıları için indirilmeye sunuldu. Bu sürümün hafta başında herkese gönderilen sürümle aynı olduğu, sadece aktivasyonla ilgili olarak yaşanan sorunların çözüldüğü düşünülüyor.

iOS 9.3 için çıkan yeni güncelleme paketi 13E236 sürüm numarasını taşırken bu hafta başında çıkan iOS 9.3 güncellemelerinden iPhone için olanı 13E234, iPad için olanı da 13E233 sürüm numarasını taşıyordu.

iPad 2 kullanıcıları eğer cihazları kilitlenmiş hâldeyse iPad’lerini bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden bellenim güncellemesini gerçekleştirebilirler. Ya da Ayarlar uygulaması üzerinden yazılım güncellemesi bölümüne girerek alıştıkları yoldan, kablosuz bağlantı aracılığıyla güncellemeyi gerçekleştirebilirler.

Eğer bir iPad 2 sahibiyseniz ve iOS 9.3 güncellemesini yükleyecekseniz, izlenimlerinizi aşağıdaki yorum alanı aracılığıyla bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER