Teknoloji

iOS 8.2 ile iPhone’lara yüklenen Apple Watch uygulaması silinemiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-uygulama-ios-8-2-110315-1

Apple’ın pazartesi akşamı gerçekleştirdiği Apple Watch etkinliğinin hemen sonrasında yayınlanan iOS 8.2 güncellemesiyle birlikte iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus gibi Apple Watch’un kullanılabildiği akıllı telefonlara Apple Watch uygulaması da yükleniyor.

iOS 8.2 güncellemesini yapan söz konusu cihaz sahipleri Apple Watch uygulamasını cihazlarında göreceklerdir. Bu uygulama üzerinden iPhone ile Apple Watch’un eşleştirilmesi gerçekleştirilecek ve eşleştirilen Apple Watch ile ilgili ayarlar buradan yapılacak. Ayrıca uygulama altında yer alan uygulama mağazası üzerinden de uygulamalar Apple Watch’a yüklenebilecek.

apple-watch-uygulama-ios-8-2-110315-2Apple Watch uygulaması içinde Apple Watch’u keşfetmeye yarayacak kaynak niteliğinde çeşitli videolar da bulunuyor.

Eğer Apple Watch satın almayı düşünmüyor ve bu uygulamayı silmek istiyorsanız, ne yazık ki bu pek mümkün görünmüyor. Çünkü Apple, bu uygulamanın cihazlardan kaldırılmasını engellemiş. Uygulamaları silmek için kullandığımız yönteme başvurduğumuzda diğer uygulamaların sağ üst köşelerinde beliren çarpı işaretinin bir benzerini Apple Watch uygulamasının ikonunda görmüyoruz. Bu, Apple’ın kullanıcıların aklında bir Apple Watch satın alma fikrini her zaman canlı tutmak istediğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER