Teknoloji

Instagram’dan Ramazan ayına özel kamera efekti

instagram ramazan kamera efektleri

Ramazan ayının ortalarına doğru ilerlerken Instagram’dan ilk Ramazan kampanyasıyla ilgili haber geldi. Sosyal ağın belirttiğine göre, #MonthofGood (#İyilikAyı) kampanyası, insanları iyiliği kutlamaya ve paylaşmaya davet ediyor. İnsanları kutlamalarını ve iyi niyetlerini eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde paylaşmaya teşvik etmek adına Instagram, kampanya kapsamında yeni bir kamera efektini kullanıma sundu.

Kampanya ve kamera efektiyle ilgili Instagram MENA ve Türkiye Stratejik Ortak Yöneticisi Samer Jamal, “Instagram, içinde farklı kültürleri barındıran küresel bir topluluk ve Ramazan ayı platformda kutlanan en büyük kültürel anlardan biri. Verilerimiz, Ramazan ayının insanların iyi niyetlerini paylaşmak için Instagram’a yöneldiği ve iyilik ve yardımla ilgili kelimelerin önemli oranda arttığı bir dönem olduğunu gösteriyor. İyilik büyük bir jest olmak zorunda değil. Hatta, küçük ve beklenmedik şeylerin birinin gününe etkisi çok büyük olabilir. Bu yüzden, Instagram?da insanların iyi niyetlerini ve kutlamalarını eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde paylaşmalarını sağlayacak #MonthofGood (#İyilikAyı) kampanyamızı ve ilk Ramazan kamera efektimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu Ramazan ayında Instagram topluluğu tarafından paylaşılan küçük büyük iyi niyet gösterilerinden ilham almak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Instagram’ın Ramazan ayına özel efektine, kamera arayüzünde yer alan efektler kısayolundan erişebilirsiniz. Efektler içinde ilk sırada özel Ramazan efektini göreceksiniz.

İLGİLİ HABERLER