Teknoloji

Insta360 X3 daha büyük ekranla gelecek

insta360 x3

Insta360 yeni kamerasını 8 Eylül’de tanıtacak. Ancak bu kameranın detayları şimdiden internete sızdı. WinFuture sitesinin haberi, Insta360 X3 adıyla resmiyet kazanacak kameranın selefine kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Buna ek olarak, Insta360’ın One X2 modelinde kullandığı One isminden vazgeçtiği de anlaşılıyor.

X3’le de daha önceki nesillerde olduğu gibi 5.7K çözünürlüklü görüntü kaydı yapmak mümkün olacak. Buna ek olarak, sensörlerin iyileştirilmesi sayesinde tek lens modunda da 4K görüntü kaydı yapılabilecek. Timelapse videoları için 8K, fotoğraflar için de 72 megapiksel çözünürlükte bir değişiklik söz konusu değil.

X3’ün tüm detayları henüz ortaya çıkmış değil. Kare hızı ve suya dayanıklılık gibi konulardaki detaylar belirsizliğini koruyor. Ancak görseller, X2’deki yuvarlak dokunmatik ekranın yerini 2.29 inçlik bir dikdörtgen ekrana bırakıyor.

insta360 x3Ekstra tuşlar ve geliştirilmiş sesle kontrol özelliklerinin de kamera operasyonunu iyileştirmesi bekleniyor. WLAN üzerinden yapılan veri transferlerinin de yüzde 50 daha hızlı olacağı belirtiliyor. Buna ek olarak, deklanşöre basıldıktan 15 ila 30 saniye boyunca ses ve görüntü kaydı yapan sürekli kayıt özelliği de X3’te kullanıcıları bekliyor.

Insta360 X3’ün Avrupa’da 540 avro karşılığında satılacağı söyleniyor. Tüm detaylar için 8 Eylül’ü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER