Teknoloji

Infinix Note 30, Türkiye’deki kullanıcılarına merhaba diyor

infinix note 30

Türkiye’nin teknoloji pazarı, Infinix’in yeni modeli Note 30‘un gelişi ile genişlemeye hazırlanıyor. Batarya kapasitesi ve gelişmiş şarj yetenekleriyle öne çıkan bu yeni model, ulaşılabilir fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Infinix, mobil teknoloji alanında adından sıkça söz ettiren bir marka. Şimdi ise yeni modeli Infinix Note 30 ile kullanıcılarının karşısına çıkacaklarını duyurdu. Akıllı telefon, 6 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek olan bölgesel lansman ile Türkiye pazarında yerini alacak.

Infinix Note 30: Detaylar Öne Çıkıyor

Infinix Note 30, “Yıldızlararası Mavi” tasarımı ile ilk bakışta dikkat çekiyor. Geniş ekranı ve yüksek yenileme hızıyla kullanıcılara tatmin edici bir ekran deneyimi sunmayı hedefliyor. Telefonun soğutma özellikleri de, uzun süreli kullanımlarda ısınma sorununu minimize edebiliyor.

Infinix, Note serisi için batarya ve şarj teknolojilerini yeniden düşündü. ‘All round fast charge’ adlı bu yeni şarj teknolojisi, birçok farklı şarj ve batarya özelliğini birleştirerek kullanıcılarına geniş bir kullanım deneyimi sunmayı vaat ediyor. Cihazın 5000 mAh’lik bataryası, başka cihazları şarj edebilme yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunuyor. Ayrıca telefon, yalnızca 30 dakikada %75 şarj kapasitesine ulaşabiliyor ve 5 dakikalık bir şarjla 5.5 saat konuşma süresi sunabiliyor.

Cihaz ayrıca JBL hoparlörleri ile kaliteli bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. 6nm teknolojisi ile üretilen MediaTek Helio G99 işlemcisi ile enerji verimliliği ve yüksek performansı bir arada sunmayı amaçlıyor. Infinix Note 30, “Yıldızlararası Mavi” ve “Gün Batımı Altını” renk seçenekleri ile yakında Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşacak.

  • infinix note 30

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER