Manşetler

İki yıl aradan sonra FaceApp uygulamasına yeniden bakış – Video

faceapp mobil uygulama
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Özellikle Snapchat’in filtreleriyle fotoğraflar üzerinden filtre ve benzeri araçlarla düzenleme yapmak moda hâline gelmişti. Daha sonra Facebook’un da MSQRD adlı bir uygulamayla bu yola girmiştik. O zamanlar çıkan bir uygulama da FaceApp olmuştu.

FaceApp başlangıçta sadece yaşlandırma, gençleştirme veya cinsiyet değiştirme gibi belirli araçları sunan mütevazı bir uygulamaydı. İki yıl önce bu zamanlar FaceApp uygulamasının detaylı bir incelemesini Teknoblog’da yayınlamış, bu uygulamanın sunduğu temel işlevleri detaylandırmıştık.

O zamandan bu yana FaceApp uygulaması çok değişti ve gelişti. Sunduğu araçlar sadece birkaç filtrenin dışına çıktı. Bu nedenle FaceApp uygulama inceleme videosu ile bu uygulamanın yaşlandırma başta olmak üzere, sunduğu araçlara ve eğlenceli özelliklere yakından bakıyoruz.

FaceApp iOS veya Android uygulamalarını App Store ya da Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama bazı filtreleri ve araçları ücretsiz olarak sunuyor. Ancak Pro sürümünde tüm filtre ve araçların açıldığını görebilirsiniz. iPhone sahipleri FaceApp Pro sürümünü üç gün boyunca ücretsiz deneme imkanına sahip oluyor. Bunun dışında uygulamanın aylık, yıllık ve ömür boyu abonelik seçenekleri de bulunuyor. Bunlar içinden uygun olanını seçebilirsiniz. Ancak ücretsiz versiyonun da çoğu kullanıcı için yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

FaceApp’in yaşlandırma, gençleştirme ve benzeri efektleri çok başarılı. Bununla birlikte favori araçlarından bir tanesinin de gülümseme olduğunu söyleyebiliriz. Videoda örnek olarak somurttuğumuz bir fotoğrafı kullandık ve FaceApp bunu başarılı şekilde gülümser hâle getiriyor.

Şu sıralar yaşlandırma yapılmış fotoğrafların yeniden popüler olması FaceApp uygulamasını da gözde hâline getirdi. Bu durum boşa değil, çünkü FaceApp gerçekten de işini gayet iyi şekilde yapan uygulamalardan bir tanesi. Ve zaman geçtikçe işini daha da iyi yapar hâle geliyor. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER