Teknoloji

HyperX yeni SSD seçenekleriyle oyunlar için daha yüksek hız vadediyor

hyperx fury rgb

Kingston’ın oyunculara yönelik markası HyperX, Fury RGB ve Savage EXO adını taşıyan yeni SSD seçeneklerini duyurdu. Oyunların daha hızlı ve akıcı şekilde yüklenmesini isteyenler için geliştirilen Fury RGB, daha fazla renk ve LED aydınlatma sunmasıyla da oyun sistemlerinin daha renkli bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Performans odaklı bir harici SSD olan Savage EXO ise uygulamaların saklanması ve doğrudan hızlı biçimde çalıştırılması için kullanılıyor. HyperX’in yeni SSD seçeneklerinin ikisinde de güç verimliliği ve dayanıklılık için 3D NAND teknolojisinden yararlanılıyor. Hem Fury RGB hem de Savage EXO, 7200 RPM’lik bir sabit sürücüden 10 kat daha yüksek okuma ve yazma hızları vadediyor.

HyperX Savage EXO

HyperX SSD İş Birimi Müdürü Anita Perez, farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ve yenilikçi depolama çözümleri geliştirmek için çalıştıklarının altını çizdi. Perez, 3D NAND teknolojisinden yararlanan Fury RGB ve Savage EXO’nun olağanüstü performans sağlayacağını dile getirdi.

Furby RGB’de yüksek performansın yanındaki odak noktası gelişmiş görsel deneyim olurken, Savage EXO’da hızlı harici depolama öne çıkıyor. Furby RGB için 240, 480 ve 960 GB, Savage EXO içinse 480 ve 960 GB kapasite seçenekleri bulunuyor. HyperX her iki SSD için de 1 milyon saate kadar kullanım süresi vadediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER