Teknoloji

Huawei yeni ürün tanıtım etkinliğinin duyurusunu yaptı

huawei

Huawei 12 Aralık’ta Dubai’de gerçekleştireceği yeni ürün tanıtım etkinliğinin duyurusunu yaptı. “Yenilikçi Ürün Lansmanı” olarak adlandırılan etkinliğin görsellerinde “Güzelliğin yaratılması” sloganı kullanılıyor. Burada gözler önüne çıkacak olan cihazın MatePad Pro 13.2 ya da MatePad Pro 11 2024 veya ikisi birden olacağı söyleniyor.

Tanıtım görselinin sağ üst köşesinde bazı sıra dışı aksesuarlar da dikkat çekiyor. Bunların kablosuz kulaklık ya da HarmonyOS işletim sistemli başka bir akıllı cihaz olması muhtemel görünüyor.

Çentikli ekran, Kirin 9000S işlemci ve 10100 mAh pil gibi özellikleri bulunan MatePad Pro 13.2, eylül ayında resmiyet kazanmıştı. Bundan iki ay sonra ise aynı işlemciye sahip olan MatePad Pro 11 gözler önüne çıkmıştı. Bu tabletin tasarımı ve boyutları da dahil olmak üzere geri kalan teknik özelliklerinin MatePad Pro 11 2022 ile aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

Huawei daha öncekilere hiç benzemeyen bir ürünü sergileyebilir

Her iki tablet de ince ekran çerçeveleri ve benzer ekran görsellerine sahip. Dolayısıyla görülen cihazın hangisi olduğu konusunda bir şey söylemek mümkün değil. Ancak görseldeki diğer cihaz daha dikkat çekici görünüyor. Bu şirketin daha önce çıkardığı bir mobil veya giyilebilir cihaza benzemiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER