Teknoloji

Huawei Watch Ultimate’a “yılın premium akıllı saati” ödülü

huawei watch ultimate

Huawei Watch Ultimate, dünya çapında saygın bir yer edinen EISA organizasyonunun verdiği “2023-2024 Yılının Premium Akıllı Saati” ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödül, ürünün 10 ATM dalış kapasitesi, zirkonyum bazlı sıvı metal malzemesi ve benzersiz tasarımı gibi üst düzey özelliklerinden dolayı Watch Ultimate’a verildi.

Huawei Watch Ultimate, sağlık ve yaşam tarzı özellikleriyle dikkat çekiyor. Ürün, doğa yürüyüşlerinden şık davetlere kadar her ortama uyum sağlayan şık bir seçenek sunuyor. Titanyum ve paslanmaz çelikten daha sert olan donanımıyla, suya ve darbelere karşı son derece dayanıklı bir yapıya sahip. EISA editörleri, ürünün yıpranma direncine sahip zirkonyum bazlı sıvı metal malzemesi, safir cam ön yüzü, 1.5 inç AMOLED ekranı ve seramik çerçevesi gibi özelliklerini övgüyle karşıladı.

Watch Ultimate, 100 metre derinliğe kadar dayanıklılığı sayesinde akıllı saat pazarındaki en iyi dalgıçlardan biri haline geldi. Benzersiz 10 ATM dalış özelliği, sualtında rehberlik eden gelişmiş bir dalış bilgisayarıyla destekleniyor. Serbest dalıştan profesyonel tüplü dalış modlarına kadar birçok seçenek sunuyor.

Ürün, Keşif Modu ve Beş Sistemli GNSS konumlandırma özelliği ile macera tutkunları için mükemmel bir yaşam asistanı. Expedition Modu ile pil gücü, tarih, kalp atış hızı ve egzersiz mesafesi gibi verileri görüntülüyor. Huawei Watch Ultimate, ayrıca çevresel değişikliklerden haberdar olmalarına yardımcı oluyor.

Yeni nesil kablosuz hızlı şarj özelliği ve güçlü 530mAh piliyle, iki haftalık pil ömrü sunuyor. 60 dakikalık şarj ile cihazın pilini tamamen doldurabilme özelliği, Huawei Watch Ultimate’ı rakiplerinden ayırıyor.

Huawei Watch Ultimate’ı Huawei Online Mağaza’dan 18.999 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER