Teknoloji

Huawei Watch GT Runner 17 Kasım’da tanıtılacak

huawei watch gt runner

Huawei akıllı saat kataloguna yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Huawei Watch GT Runner adını taşıyan yeni akıllı saat, 17 Kasım’da Huawei’nin ana vatanı Çin’de gözler önüne çıkacak.

Watch GT Runner’ın teknik özellikleri konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil. Ancak şirket tarafından Weibo’da paylaşılan görseller, Huawei Watch GT Runner’ın yuvarlak bir tasarıma sahip olduğunu ve sağ kenarında bir tuş ile crown’ın bulunduğunu gösteriyor.

Huawei Watch GT Runner’ın hedef kitlesinde ise, adından da anlaşılabileceği üzere, profesyonel koşucular bulunuyor. Kullanıcılarına tempo ve koşu performans endeksleriyle ilgili verileri sağlayacak olan akıllı saat, katedilen mesafe ve dakika başına kalp atışı gibi bilgileri de sunacak.

Çift frekanslı GPS desteğine sahip akıllı saat, GPS konusunda yüzde 135 oranında iyileştirilmiş performans vadediyor. Böylelikle koşu rotalarının çıkarılmasında akıllı saate yönelik ihtiyaç tamamen ortadan kalkıyor.

Huawei Watch GT Runner kutusundan büyük ihtimalle HarmonyOS işletim sistemiyle çıkacak. 17 Kasım’daki duyuru öncesinde saate dair yeni detayların sızması da bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER