Manşetler

Video: Huawei Watch GT Active Kutusundan Çıkıyor

huawei watch gt kutu açılımı

Huawei P30 serisi lansmanında Watch GT serisinde de ufak tefek yenilikler yaptı. 2018 sonlarında Watch GT Sport ve Classic olmak üzere iki farklı çeşitte çıkmış olan akıllı saatler şimdi Active ve Elegant olarak yeniden yapılandırıldı. Bu saatler sırasıyla 46mm ve 42mm’lik gövde çaplarıyla geliyor. Elimizde Huawei Watch GT Active var. Bu akıllı saati kutusundan çıkarıyor ve ilk turu birlikte atıyoruz.

Huawei Watch GT Active’in kutu tasarımı öncesine göre değişmiyor. Akıllı saatin dışında manyetik şarj aleti, USB-C kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi geliyor. Paslanmaz çelik gövdesiyle gayet şık görünen Watch GT Active’in yeşil renkli kayışı da yumuşak yüzeyiyle gayet rahat bir kullanım sunuyor gibi görünüyor.

Videoda Huawei Watch GT Active’in kurulumunu Huawei P30 Pro’da bulunan Huawei Sağlık uygulaması üzerinden yapıyoruz. Bluetooth ile eşleştirme yapıldıktan sonra saat hemen kullanıma hazır hâle geliyor. Sağlık uygulaması üzerinden akıllı saatin tüm kontrolleri yapılabiliyor.

Watch GT Active de Lite OS ile yüklü geliyor. Saat kadranı seçenekleri biraz daha artırılmış.

Watch GT Active ile ilgili ilk izlenimlerimiz bunlar. Daha fazlasını çok yakında yayınlayacağımız detaylı Huawei Watch GT Active incelemesine saklayalım.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER