Teknoloji

Teknosa’da Huawei Watch GT 4 serisiyle teknoloji tutkunlarına özel fırsatlar var

huawei watch gt 4 inceleme

Türkiye’de yeni satışa çıkan Huawei Watch GT 4 Serisi, Teknosa’da özel bir fırsatla sunuluyor. TeknoClub üyeleri için 16 Ekim’e kadar süren özel fırsatlarla dolu bu kampanya kaçırılmayacak.

Teknosa, Huawei ile iş birliği yaparak Watch GT 4 Serisi akıllı saatleri sunuyor. İstinyepark mağazasında düzenlenen etkinlikte, Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin ve Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, bu özel seri hakkında detaylı bilgi verdi.

TeknoClub üyeleri için kaçırılmayacak fırsatlar sunulan bu kampanyada, HUAWEI WATCH GT 4 alışverişlerinde hediye kayış ve seçili Huawei ürünlerinde sepette 500 TL indirim imkanı bulunuyor.

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, teknoloji ürünlerinin tüketicilerin hayatlarında önemli bir yer tuttuğunu belirterek, Teknosa olarak en son teknolojiyi en iyi deneyimle tüketicilere ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Ayrıca, Huawei iş birliğiyle daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao ise Teknosa’nın Türkiye’deki teknolojiyi yakından takip eden herkese en güncel teknoloji ürünlerine ulaşma fırsatı sunduğunu ifade ederek, Huawei Watch GT 4 ve Watch Ultimate Design akıllı saatlerin bu iş birliğiyle Türk kullanıcılarına ulaşacağından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Huawei Watch GT 4 Serisi özellikleri

Huawei Watch GT 4, güçlü sağlık ve fitness işlevleriyle yükseltilmiş tasarımıyla dikkat çekiyor. Fashion Forward sloganıyla tanıtılan bu akıllı saatler, kullanıcılara stil, spor ve sağlık odaklı bir teknoloji deneyimi sunmayı hedefliyor. Teknosa mağazalarında bulunan Huawei Watch GT 4, sekizgen çerçeve ve zarif kolye tasarımıyla dikkat çekiyor.

Bu özel kampanya ile Huawei Watch GT 4 Serisi, Türkiye’deki teknoloji meraklılarını ilgisini devam ediyor. Teknosa’nın TeknoClub üyeleri için sunduğu bu avantajları kaçırmamak için 16 Ekim’e kadar harekete geçmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER