İncelemelerManşetler

Huawei Watch GT 4 İncelemesi

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei’nin akıllı saat yolculuğu emin adımlarla devam ediyor. Şirket her geçen nesille birlikte tasarım, özellikler ve bunun gibi farklı alanlarda sunduğu yeniliklerle bu alandaki iddiasının ve liderliğinin boş olmadığını bize kanıtlıyor. Şirketin “Watch” akıllı saat ailesi içinde “4” rakamı ilk olarak Watch 4 Serisi ile başlamış, Watch 4 ve Watch 4 Pro piyasaya ilk çıkan ürünler olmuştu. Şimdi sırada Huawei Watch GT 4 Serisi var. 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı kasa boyutuyla gelen bu seri, farklı tasarım ve malzemelerle her zevke, bütçeye ve ihtiyaca hitap ediyor. Bir süredir 46mm’lik akıllı saati deneyimliyoruz. İzlenimlerimizi ve bu akıllı saatle ilgili olarak bilmeniz gereken önemli noktaları Huawei Watch GT 4 inceleme yazısında ve videosunda aktarıyoruz.

Huawei Watch GT 4

  • Gelişmiş 7/24 Sağlık Yönetimi 
  • 2 Haftaya Varan Pil Performansı

Huawei Watch GT 4 inceleme: Tasarım

Huawei Watch GT 4 Serisi, yukarıda belirttiğimiz gibi 41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı kasa boyutuyla geliyor. Her iki boyutta da önceki seriye göre dikkate değer tasarı yenilikleri mevcut. Öncelikle 41mm’lik modellere baktığımızda, burada zarif bir kolye ucundan ilham alan tasarımı görüyoruz. Özellikle kadınların bileklerinde bu saatler çok şık görünecektir. Bu kasa seçeneğinde beyaz, altın ve gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneği mevcut. Her bir renk seçeneğine eşlik eden farklı kayış seçenekleri mevcut. Kayışlarla birlikte değerlendirildiğinde, 41mm Huawei Watch GT 4 saatler gerçekten göz alıcı duruyor. Altın çerçevesi, saat kadranının görünümüyle birleştiğinde bu akıllı saati şık, ancak bir o kadar da sade gösteriyor.

huawei watch gt 4 inceleme

Bize de inceleme için gelen 46mm kasalı Watch GT4 seçeneğine baktığımızda, burada Huawei’nin “dinamik sekizgen” olarak adlandırdığı tasarımı görüyoruz. Safir camla kaplı ekranı, el yapımı fırçalanmış yüzeyli paslanmaz çelik gövdesiyle bu seçenek de fazlasıyla havalı ve göz alıcı görünüyor. Bilekte klasik bir kol saati taşıyormuş hissini iyi şekilde yaşatmakla ve vermekle birlikte, akıllı saatten beklenen işlevleri de kullanıcılara sunuyor.

46mm gövdeli Huawei Watch GT 4’ün de siyah, kahverengi, yeşil ve gri olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Burada da her bir renk, farklı bir kayışla eşlenmiş. Bize gelen model gri renkli ve baklavalı metal kayış eşlik ediyor. Klasik bir saat kullanmayı sevenler için en iyi seçenek bu görünüyor. Bununla birlikte spor yaparken pek kullanışlı olduğu söylenemez. Neyse ki Huawei, Watch GT 4 ile kullanabileceğiniz alternatif kayış seçenekleri sunuyor. Bize de bir adet silikon kayış göndermiş. Huawei Watch GT 4’ü genellikle bu lastik kayışla kullandık. Bu kayış gerçekten rahat, cildin hava almasını sağlıyor. Spor yaparken de rahatsızlık yaratmayacaktır.

huawei watch gt 4 inceleme

Bu arada söz renk seçeneklerinden açılmışken yeşil renkli modele dikkat çekmekte fayda var. Bu yeşil renk, saatin akrep ve yelkovanında yer alan yeşil renklerle gayet hoş görünüyor. Ayrıca Rolex saatlerde olduğu gibi, saat dilimlerini ortadan ikiye bölen çift renkli GMT tasarımı var. Tüm bunlara ek olarak, kullanılan kordon ise geri dönüştürülmüş materyallerden kullanılarak üretilmiş. Yüzde 70 oranında okyanus geri dönüşümlü naylon, yüzde 03 oranıdna ise geri dönüştürülmüş polyester kullanılmış. Huawei’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği Watch GT 4 lansmanında bu yeşil renkli seçeneği bizzat gördük. Ve gerçekten de Huawei’nin anlattığı kadar etkileyici görünüyor.

Huawei Watch GT 4 Serisi de, önceki nesil Watch ve Watch GT modelleri gibi dairesel ekranla geliyor. Pabuç bölümünde yer verilen delikli tasarım, saati kullanırken cildin daha rahat hava almasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte, gri renkli ve baklavalı kayışlı versiyonda, bu kayış-pabuç tasarımının yerini bütünleşmiş bir tasarım alıyor. Bu tasarımla daha klasik bir kol saati görünümü yakalanmış oluyor.

huawei watch gt 4 inceleme

Saatin sağ kenarında, daha önceki modellerde olduğu gibi döndürülebilir taç ve aşağı düğmesi var. Döndürülebilir taç, saatin uygulama menüsünü açma, açık olan uygulamadan saat kadranına geri dönüş ve uygulamalar içinde yukarı aşağı kaydırma gibi işler için kullanılıyor ve işleri epey kolaylaştırıyor. Aşağı düğmesi ise her zaman olduğu gibi Egzersiz uygulamasını açacak şekilde atanmış. Bununla birlikte farklı bir uygulama veya işlev için de ayarlamanız mümkün.

Bu iki fiziksel tuşun ortasına gelecek biçimde, saatin arka yüzünün kenarında hoparlörü görüyoruz. Bu hoparlör, daha önceki Huawei Watch serisi akıllı saatlerinde olduğu gibi yüksek bir ses çıkışına sahip. Karşı kenarda ise hoparlör var. Bu ikili, eller serbest biçimde telefon görüşmeleri yapmayı da kolaylaştırıyor. Arka yüzde ise Huawei Watch GT 4’ün zengin sağlık ve egzersiz takibi yapmasını sağlayan sensörleri görüyoruz. Bu bölüm, genel olarak düz bir tasarıma sahip, saatin sınırlarına doğru hafif bir kavis yapıyor. Bu ince ayarlanmış yapı, saatin bilekte daha rahat durmasına da katkıda bulunuyor.

Huawei Watch GT 4 inceleme: Donanım, Özellikler ve Pil

Huawei Watch GT 4’ün 41mm kasalı versiyonunda 352 ppi piksel yoğunluğuna ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip olan 1.32 inç AMOLED ekran yer alıyor. Bize inceleme için gelen 46mm’lik modelde de 466 x 466 piksel çözünürlüklü ekran var. Ancak ekran büyüklüğü 1.43 inç ile daha büyük olduğu için piksel yoğunluğu 326 ppi seviyesine düşüyor. Yine de bu durum, piksellerin görünmediği, gerçekçi ve keskin bir görünüm için fazlasıyla yeterli. AMOLED ekranın derin siyahları, zengin renkleri saatin gerçek bir kol saati gibi görünmesine katkısı büyük oluyor. Öte yandan yüksek maksimum parlaklık dışarıda da saati rahatlıkla kullanmaya olanak sağlıyor.

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei, bu akıllı saatin şıklığına daha fazla şıklık ve hava katacak saat yüzleri de sunuyor. Huawei Watch GT 4 ile 12 yeni tasarım geliyor. Bunların arasında Çok Yönlü, Sarı Silüeti, Gece Kuşu gibi hoş görünümlü seçenekler var. Weight Loss, Açan Çiçek gibi sağlık ve egzersiz odaklı saat yüzleri de dikkat çekici. Tüm bu saat yüzlerini doğrudan Watch GT 4 üzerinden seçebilirsiniz. Üstelik çeşitli saat yüzlerinde yer alan bileşenlerle, saate bakarken çeşitli bilgileri de tek bir bakışta görmeniz mümkün oluyor. Öte yandan Watch GT 4, Always On Display, yani hep açık ekran özelliğini de sunuyor. Her bir saat yüzü için özel olarak belirlenmiş AOD saat yüzleri var. Öte yandan bunlar arasında da farklı seçimler mümkün. Huawei’nin zengin Huawei Watch Face Store mağazasında ise 10 binden fazla resmi ve üçüncü taraf saat yüzü var. Bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması üzerinden bu mağazaya erişebilirsiniz. Üstelik, saatte yüklü durumda olan saat yüzlerinin değiştirilmesi ve organize edilmesi işlemini de akıllı telefon üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün oluyor.

Huawei Watch GT 4’te HarmonyOS 4.0 yüklü olarak geliyor. Bu yeni sürümle birlikte Huawei akıllı saatlerine yeni araçlar geliyor ve deneyim zenginleşiyor. Daha önce yayınladığımız Huawei Watch Ultimate ve Huawei Watch 4 Pro incelemelerinde bu yeni arayüze değinmiştik. Çeşitli yenilikler ve düzenlemelerle bu kullanıcı arayüzünün daha da geliştiğini görüyoruz.

huawei watch gt 4 inceleme

Saat yüzünde sağa sola sürüklerek gezinebildiğiniz bilgi kartları yine mevcut, ancak şimdi yeni eklenmiş dama tahtası biçimi tasarımla sunulan hizmet araçları farklı uygulamalar ve araçlar bir arada sunuluyor. Huawei, ekran alanını çok iyi biçimde değerlendirmiş ve tek bir bakışta saatin kısıtlı ekranında anlamlı bilgileri ve araçları birlikte sunuyor. Örneğin sağlık, egzersiz, iş ve bunun gibi senaryolar için özel başlatıcı ekranları oluşturabilirsiniz. Sağlık gösterge tablosu kartında kalp hızı, vücut sıcaklığı, kanda oksijen düzeyi gibi bilgiler gösterilirken yaşam gösterge tablosu telefon, takvim ve müzik gibi sık kullandığınız araçları, hava durumu ve takvim bilgileriyle bir arada sunuyor. Sportif Kart ise en sık yaptığınız egzersizlere, çeşitli aktivite bilgileriyle birlikte ev sahipliği yapıyor.

HarmonyOS 4.0 ile birlikte Huawei akıllı saatlerinde çoklu görev yönetimi daha da gelişiyor. Saatte açık olan birden fazla uygulama arasında hızlı geçiş şimdi daha kolay. Sağdaki taç düğmeye art arda iki kez bastığınızda çoklu görev yönetimi ekranını göreceksiniz. Buradan açtığınız son uygulamaları görebilir ve bunların arasında hızlı şekilde geçiş yapabilirsiniz. Müzik uygulamasındayken hızlı şekilde bildirimleri görmek isterseniz, bu yöntemi kullanmak size zaman kazandıracaktır.

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei Watch GT 4, eşleştirilmiş olan telefona gelen çağrıları yanıtlama ve reddetme imkanı sunuyor. Güçlü hoparlörü ve mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Huawei, 100 metreye kadar varan bir arama mesafesinin olduğunu belirtiyor ki, arada duvarlar olduğu hâlde 10-20 metre ve daha ötesine geçiş yaparak arama yapmak mümkün. Bu özellik sayesinde, örneğin tenis veya basketbol oynarken, kenardaki çantada duran telefonunuza erişmeden gelen telefon çağrılarını görebilir ve istediğiniz takdirde yanıtlayabilirsiniz. Telefon görüşmeleri dışında, gelen mesajların bildirimlerini görebilir ve hızlı yanıtlar yardımıyla saat üzerinden hızlıca yanıt verebilirsiniz. Bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulamasında önceden atanmış yanıtları görebilir ve bunlara kendi eklemelerinizi yapabilirsiniz.

Huawei Watch GT 4 Serisi akıllı saatleri sadece Huawei markalı telefonlarla kullanmak zorunda değilsiniz. Bu akıllı saatler iPhone ve Android telefonlarla da uyumlu. Huawei telefonlarıyla kurulum çok basit, saati telefonun yanına getirdiğinizde telefonun ekranında çıkan bir pencere yardımıyla eşleştirme ve kurulum sadece bir dakikada tamamlanıyor. iPhone için App Store’da bir Huawei Sağlık uygulaması var. Android telefonları için öncelikle Huawei AppGallery’yi kurmanız ve sonrasında buradan Huawei Sağlık uygulamasını telefona yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemlerin sonunda kurulumun da sadece 5 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanacağını söyleyebiliriz. En çok özellik Huawei telefonları için sunulsa da, iPhone ve Android telefon sahipleri de var olan özelliklerin ve ayarların çok büyük bir kısmına erişim imkanına sahip oluyorlar.

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei Watch GT 4 de, daha önceki Huawei akıllı saatlerinin en güçlü olduğu yanlardan biri olan uzun pil ömrünü sunuyor. Huawei, 46mm kasalı modelin 14 güne varan çalışma süresine sahip olduğunun altını çiziyor. Pratikteki deneyimlerimiz, çok fazla egzersiz takibinin yapılmadığı, ancak sürekli sağlık izleme özelliklerinin açık olduğu ve hep açık ekranın kapalı olduğu bir kullanım senaryosunda 10-11 gün arası bir çalışma süresine ulaşılabileceğini gösteriyor. Bu da bir akıllı saat için fazlasıyla etkileyici. Kutudan çıkan kablosuz şarj aksesuarını bir bilgisayara veya uygun bir adaptörle prize bağlayarak şarj edebilirsiniz. Yüzde 30 oranında daha hızlı şarj özelliği ile, sadece birkaç dakikalık şarj ile saati birkaç gün kullanmaya yetecek güce ulaşabilirsiniz. Öte yandan akıllı saat Qi kablosuz şarj standardını da destekliyor. Ters kablosuz şarj özellikli Huawei P60 Pro gibi akıllı telefonlarla da bu akıllı saati ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda şarj edebilirsiniz.

Huawei Watch GT 4 inceleme: Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz

Huawei Watch GT 4 sağlıklı yaşam ve egzersiz tarafında Huawei akıllı saatlerinin var olan gücünü ve çıtasını daha da yükseğe çıkarıyor. Öncelikle TrueSeen 5.5+ ile birlikte kalp ile ilgili parametrelerin takibini daha hızlı ve yüksek doğrulukta yapabilirsiniz. Yapay zekâ algoritmalarıyla daha da geliştirilmiş bu algoritma, sensörden gelen gerçek optik okumalardan elde edilen verileri geliştirir ve Huawei’nin tescilli derin yapay öğrenme sistemine dayanan çok kanallı bir sinyal geliştirme algoritması kullanır. Huawei, bu yaklaşımın optimum olmayan koşullarda bile veri doğruluğunun yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

huawei watch gt 4 inceleme

TruSeen 5.5+’ın avantajlarını ilk olarak kalp hızı ölçümü, kanda oksijen düzeyi takibi ve EKG gibi özelliklerde görüyoruz. Bu gibi özelliklerde yüksek doğruluk var. Öte yandan koşu, ip atlama ve bunun gibi dinamik egzersizlerde kalp hızı takibi daha verimli biçimde yapılıyor, elde edilen egzersiz parametrelerinin doğruluğu artıyor. Öte yandan kanda oksijen düzeyi ölçümü yüzde 30 oranında daha hızlı şekilde gerçekleştiriliyor.

Sözünü ettiğimiz kalp atış hızı, kanda oksijen düzeyi izleme gibi veriler sürekli takip ediliyor. Bunlara özel bilgi kartları veya özel uygulamaları sayesinde ulaşabilir, vücut durumunuz hakkında anlamlı bir tablo elde edebilirsiniz. Stres yönetimi de uzun zamandır Huawei akıllı saatlerinde bulunan ve sevdiğimiz özelliklerden biri. Bu özellik Watch GT 4’te de işini iyi şekilde yapmayı sürdürüyor. Stresli durumlarda bir dakika durup rahatlamanızı sağlayacak Nefes uygulaması da akıllı saatte mevcut.

huawei watch gt 4 inceleme

Uyku takibi tarafında ise TruSleep 3.0 teknolojisi, uyku takibinde daha iyi doğruluk sağlayan iyileştirmeler getiriyor. Uyku takibinde geliştirilmiş doğrulukla, kullanıcının uyku süresini otomatik olarak tespit etme ve vücut hareketi, kalp atış hızı ve HRV’ye dayalı çoklu fizyolojik parametreleri analiz ediliyor. Bu sayede uyku ve şekerlemelerin (hafif uyku, derin uyku, REM ve uyanıklık dahil) kapsamlı yapısını sunma yeteneği artıyor. Her sabah uyandığınızda, saatteki uyku uygulamasına göz attığınız zaman, geride kalan gece ne kadar sağlıklı biçimde uyuduğunuzu görebilirsiniz. Daha detaylı grafikler ve tablolar, günlük, haftalık, aylık ve yıllık gösterimlerle birlikte bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulamasında yer alıyor.

Bunlara ek olarak Huawei Watch GT 4 Serisi ile birlikte Uyku Nefes Farkındalığı özelliği geliyor. Uykuda nefes alma düzenini izleyen Watch GT 4, Huawei Sağlık uygulamasında yer alan Uyku nefes farkındalığı bölümünde sonuçları Normal, Düşük, Orta ve Yüksek şeklinde gösteriyor. Huawei Watch GT 4’ün bileğimde olduğu dört gecenin sonunda, uykuda nefes alma konusunda herhangi bir sıkıntımın olmadığını görüyorum. Bu özelliği kullanmak için, Sağlık uygulaması içinden etkinleştirmeniz gerekiyor. Saati kurduktan sonra bunu yapmayı unutmayın.

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei Watch GT 4, döngü izleme özelliğine de sahip. Huawei Watch GT 3 serisi döngü sayımı için takvim yöntemini kullanıyordu, bu seri ise gelişmiş adet döngüsü yönetimini destekliyor. Watch GT 4’te ye alan 3.0 sürümünde adet döngüsü yönetimi özelliği, adet dönemlerini tahmin etmek için kullanıcının fizyolojik göstergelerini akıllıca analiz ederek adet döngülerini takip ediyor ve yumurtlama tarihini tahmin ediyor; bunlar arasında uyku sırasında kalp atış hızı, vücut ısısı, nefes alma hızı ve daha fazlası bulunuyor. Bu akıllı tahmin özelliği daha sonra izlenen sağlık verilerine dayanarak hatırlatıcılar gönderebilir ve kadınları üreme sağlıklarına özen göstermeleri konusunda destekleyebilir.

Bilimsel Kalori Takibi de Watch GT 4 Serisi ile gördüğümüz yeni özelliklerden bir tanesi. Saatte yüklü olarak gelen Stay Fit uygulaması; kalori sayma, kalori açığı izleme ve kilo alma/verme planları gibi işlevler sunuyor. Egzersiz aktivitenizi de göz önünde bulundurarak kalori alımınızı takip etmenize yardımcı olurken, sağlıklı beslenme ve uygun egzersiz arasında bir denge kurmayı teşvik ediyor. Kalori hedeflerinizi takip edebilmeniz için bir kalori uyarısı da içeren Watch GT 4, mevcut kalori alımınızı ve belirttiğiniz hedefi sade ve anlaşılır bir arayüzde gösteriyor. Gün içinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinde ya da ara öğünlerde aldığınız besinlerin kalori miktarını veya tek tek besin kalemleriyle kayıtlarını bağlı telefondan girerek kalori takibini daha detaylı biçimde yapabilirsiniz.

huawei watch gt 4 inceleme

Egzersiz tarafına baktığımızda, Egzersiz uygulaması içinde 15’i profesyonel olmak üzere 100’den fazla egzersiz modunun bulunduğunu görüyoruz. Yürüyüş, bisiklet binme, koşu, kürek gibi geleneksel egzersizlerin yanı sıra Futbol, Basketbol ve bunun gibi özelleştirilmiş hareket türleri de mevcut. Öte yandan yürüyüş, bisiklet binme, kürek gibi egzersizlerde otomatik algılama ve takip başlatma imkanı var. Bunun için Egzersiz uygulaması içinden ayarlara girmeniz ve söz konusu ayarı etkinleştirmeniz gerekiyor.

Huawei Watch GT 4’ün sahip olduğu çift kanallı konum takip sistemi sayesinde yanınızda telefon olmasa bile yüksek doğruluklu rota takibi yapılıyor. Dışarıda yaptığınız egzersizlerin kayıtlarını bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması içinden kontrol ettiğinizde, rotaların doğruluğunun çok yüksek seviyede olduğunu göreceksiniz. Bunun dışında kalp hızı ölçümü, mesafe, yakılan kalori miktarı gibi veriler de yüksek doğrulukta kayıt altına alınıyor. Egzersiz sırasında akıllı saatin ekranında birçok veriyi ve aracı kolaylıkla görebilir, egzersiz yönetimini sorunsuz biçimde yapabilirsiniz. Egzersiz sonunda da saatin ekranında, geride kalan seansın kapsamlı bir özetini görebilirsiniz.

huawei watch gt 4 inceleme

Dalış sporları ile uğraşanlar için de Huawei Watch GT 4’ün büyük yardımı dokunuyor. Suya ve toza dayanıklı gövdesi aynı zamanda 30 metre derinliğe kadar tatlı veya tuzlu suya dalmaya izin veriyor. Egzersiz uygulamasında gelişmiş bir Dalış Bilgisayarı saklı. Dalış sırasında size yardımcı olacak parametreler, çeşitli ipuçları ve özel ayarlar eşliğinde sunuluyor.

Öte yandan Huawei Watch GT 4, koşu ve bunun gibi yarışmalara hazırlananlar için koçluk imkanı da sunuyor. Yapay zekâya dayanarak sizin için en iyi koşu planını çıkararak uzun soluklu koşulara iyi biçimde hazırlanmanızı sağlıyor. Watch GT 4 serisi ile birlikte Bilimsel Etkinlik Halkaları biraz daha ön plana çıkarılmış. Duruş süresi, yakılan kalori miktarı ve atılan adım sayısı, halkalar eşliğinde saat yüzünün hemen yanına yerleştirilmiş bilgi kartında gösteriliyor. Özel bir bilimsel etkinlik halkaları uygulaması olduğu gibi, Huawei Sağlık uygulamasında da bu bileşen ön planda bulunuyor.

Huawei Watch GT 4 inceleme: Sonuç

  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme
  • huawei watch gt 4 inceleme

Şimdiye kadar farklı alanlarda kullanışlılığını ve verimliliğini kanıtlamış olan Huawei akıllı saatleri, Huawei Watch GT 4 Serisi ile birlikte yeni bir boyut kazanıyor. Öncelikle tasarım tarafında, kullanılan malzemeler ve yapılan işçiliğin yardımıyla klasik kol saatlerinin havası daha iyi ve güçlü biçimde yansıtılıyor. Öte yandan HarmonyOS 4.0 ile sunulan yeni başlatıcı, bilgi kartları, hizmet araçları ve Stay Fit gibi yeni uygulamalarla verimlilik ve günlük hayatta saatin size daha fazla oranda yardımcı olma şansı artıyor. TrueSeen 5.5+ ve TruSleep 3.0 gibi teknolojiler, sağlık ve egzersiz takibi gibi alanlarda Watch GT 4’ün daha yüksek doğruluklu ve kapsamlı sonuçlar, izlemeler sunmasını mümkün kılıyor. Huawei Sağlık uygulamasındaki AppGallery üzerinden üçüncü taraf uygulama desteğiyle akıllı saatin işlevselliğini daha da zenginleştirebilir, Watch Face Store’dan indireceğiniz saat yüzleriyle saate farklı hava ve görünüm kazandırabilirsiniz. Fiziksel tarafta ise farklı kayış seçenekleriyle görünümü değiştirebilir, akıllı saati farklı senaryolar için daha elverişli duruma getirebilirsiniz. Uzun pil ömrü ve hızlı kablosuz şarj yeteneği de şarjı bir dert olmaktan çıkarıyor. Sadece Huawei akıllı saatleriyle değil, iPhone ve Android telefonlarıyla da uyumlu olması, Huawei Watch GT 4 Serisini geniş bir kesim için ideal seçeneklerden biri hâline getiriyor.

Huawei Watch GT 4

  • Gelişmiş 7/24 Sağlık Yönetimi 
  • 2 Haftaya Varan Pil Performansı
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER