Teknoloji

Huawei Watch GT 2’nin Türkiye’ye özel reklam filmini izleyin – Video

huawei watch gt 2 reklam filmi

Huawei, Türkiye’de piyasaya sunduğu cihazlara özel reklam filmlerine devam ediyor. Şirket, daha önce P smart 2019 ve P30 Serisi akıllı telefonlarının reklamlarını Türkiye’de çektikten sonra, bu sefer de yeni nesil akıllı saati Huawei Watch GT 2 için özel bir reklam filmi hazırladı.

“Hiç Çıkarma” sloganlı reklam kampanyası kapsamında Huawei, Türkiye’deki ilk akıllı saat reklamını Watch GT 2 için çekti. Reklam filminde beyaz yakalı genç çalışanlar üzerinden Watch GT 2’nin haftalarca süren pil performansına ve günlük hayatta sağladığı faydalara odaklanıyor. Beyaz yakalı genç profesyonellerin günlük süreçlerini inceleyen marka, reklam filminin çekimlerini de bu trendlere uygun olarak gerçekleştirdi.

Reklam filminin çekimi BLAB adlı reklam ajansı tarafındna gerçekleştirildi. Turgut Akaçık’ın yönettiği filmin prodüksiyonunu KALA, post prodüksiyonunu da 1000 Volt gerçekleştirdi. Müziğini de yine daha önceki Huawei Türkiye reklamlarında olduu gibi Cenk Çelebioğlu üstlendi.

Huawei’nin belirttiğine göre Watch GT 2, kullanıcılara hem yaşam asistanı, hem sağlık takipçisi hem de kişisel antrenör gibi hizmetler sunuyor. Kullanıcılarının sağlığına, sporuna, uyku ve stres durumlarına dikkat ediyor, sağlıklı yaşayan kullanıcıların bu alanlardaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. On beş güne varan pil ömrünün de bu noktada büyük önem taşıdığını da söylemek gerekiyor.

Bu arada Huawei Watch GT 2’nin Türkiye’de satıla 46mm versiyonları bağlı telefondan çağrıları aktarıyor ve görüşmeleri doğrudan saat üzerinden cevaplamaya izin veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER