Teknoloji

Spor amaçlı akıllı saat arayanlar için Huawei Watch Fit satışa sunuldu

Spor amaçlı akıllı saat arayanlar için Huawei Watch Fit ön siparişte

Huawei’nin bu ay içinde tanıtımını gerçekleştirdiği giyilebilir ürünlerden Huawei Watch Fit Türkiye’de satış sunuldu ve doğal olarak fiyatı da belli oldu. Grafit siyahı, nane yeşili ve sakura pembesi gibi farklı renklerle sunulan bu akıllı saat ince ve uzun ekranıyla bir akıllı saat için pek de alışmadığımız bir görünüme sahip.

Spor amaçlı akıllı saat arayanlar için Huawei Watch Fit ön siparişteHuawei Watch Fit
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Watch Fit, Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuldu. Akıllı saatin 22 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasındaki satış dönemindeki indirimli fiyatı 899 TL olarak belirlendi. Ayrıca Huawei’nin mağazasına özel farklı fırsatlar da sunuluyor.

Sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken Watch Fit, bunu daha çok 1.64 inç AMOLED ekrana borçlu. Yüzde 70’lik bir ekran/gövde oranına sahip olan bu akıllı saat geniş bir görüş alanı vadediyor. 280 x 456 piksel çözünürlüklü bu ekran otomatik parlaklık ayarına da sahip. Huawei, bu ince ve uzun ekrana uyacak 130’dan fazla saat yüzünü sunuyor. Bunlara Huawei Sağlık uygulaması üzerinden ulaşmak mümkün oluyor. Ayrıca uygulamada saat yüzünü özelleştirmek ve widget’ları doğrudan Watch Fit’te ana ekrana dönüştürmek için albümünüzden bir fotoğraf da seçebilirsiniz.

34 gram ağırlığıyla bilekte pek de ağırlık yapmayan bu akıllı saatin gövde kalınlığı da sadece 10.7 milimetre. Rahat bir kullanım deneyimi sağlamak için gömlek manşetinin altına sığacak biçimde tasarlandı.

Tabii ki, akıllı saatin odaklandığı noktalardan bir tanesi sağlıklı yaşam ve egzersiz için yardımcı olması. Akıllı saat egzersizi daha eğlenceli ve profesyonel hâle getirmek için 44 farklı hareketin animasyon ve gösterimini sağlayan özel bir koç içeriyor. Başlangıçtan ileri düzeye kadar 13 koşu parkurundan birini de seçebilirsiniz. 11 profesyonel ve 85 özelleştirilmiş olmak üzere 96 egzersiz modunun ayrıntılarını da kaydedebilirsiniz. Watch Fit ile egzersiz performansınızı etkili bir şekilde yönetebilir ve egzersizin fizyolojik yönlerini anlayabilirsiniz. Duruş, duruş yoğunluğu ve süresi dahil hareketinizi takip eden Watch Fit otomatik olarak 6 egzersiz modunu tanıyor.

Artık her akıllı saatte görmeye alıştığımız dahili GPS özelliği de unutulmamış. GPS ve GLONASS tarafından desteklenen Huawei Watch Fit, kayıt ve paylaşım için haritada hassas egzersiz takibi sunuyor.

TruSeen 4.0’ı benimseyen Huawei Watch Fit, kalp atış hızınızı doğru bir şekilde 24 saat takip etmenizi sağlıyor. Ekstra bir güvenlik önlemi eklemek için, kalp atış hızınız 10 dakika boyunca yüksek veya düşük durumda olduğunda size hatırlatmak için titreşiyor. Dışarıda yapılan egzersizin güvenliği için sağlık durumunuzu öğrenmek amacıyla kandaki oksijen konsantrasyonunu gerçek zamanlı olarak bilemenizi sağlıyor. Böylelikle sonuca göre hareket ederek daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olabilirsiniz.

Kalp atış hızı ve kandaki oksijen yoğunluğunun ölçümü dışında döngü izleme, uyku takibi, stres izleme gibi diğer sağlık özellikleri de mevcut. Bağlı bulunulan telefonda çalan medyayı kontrol etme, bildirimleri yansıtma gibi özellikleri de Watch Fit’te görüyoruz.

Huawei’nin belirttiğine göre Watch Fit, 10 gün pil ömrü ve hızlı şarj gibi özellikleri barındırıyor. Hem güç verimliliği hem de olağanüstü performans sağlamak için çift yonga seti mimarisine ve düşük güç tüketim sistemine sahip. Sadece 5 dakikalık şarj ile saati bir gün boyunca kullanabilirsiniz.

Huawei Watch Fit fiyatı

Huawei Watch Fit için Huawei Online Mağaza üzerinden, 899 TL’lik indirimli fiyatıyla hemen sipariş verebilirsiniz.

Spor amaçlı akıllı saat arayanlar için Huawei Watch Fit ön siparişteHuawei Watch Fit
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER