Teknoloji

Huawei’den akıllı Saat ve kulaklık birleşimi: Huawei Watch Buds tekrar stoklarda

huawei watch buds inceleme

Huawei’nin yüksek talep gören ve stokları tükenen ürünü Huawei Watch Buds, Huawei Online Mağaza’da tekrar satışa sunuldu. Manyetik açılır kapak ve içerisinde kulaklık bulunduran tasarıma sahip olan Huawei Watch Buds, sektörün ilk akıllı saati olarak TWS kulaklıklar ve akıllı saatler arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Üst düzey entegrasyonla tasarlanan bu ürün, kullanıcılara şık ve kullanışlı bir giyilebilir cihaz sunuyor.

Huawei’nin bu yeni ürünü, TWS kulaklıkların ve akıllı saatlerin özelliklerini ve işlevlerini şık bir giyilebilir cihazda birleştiriyor. Böylece günlük kullanım sırasında kulaklıkların unutulması veya kaybedilmesi sorununu ortadan kaldıran Huawei Watch Buds, kullanıcılara hafif ve kullanışlı bir akıllı deneyim sunuyor.

Huawei Watch Buds özellikleri

Huawei Watch Buds, korozyona karşı dirençli ve sert rafine çelik bir kasa içerisine yerleştirilmiş. 1,43 inç, 466 x 466 çözünürlüklü geniş yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran, paslanmaz çelik kasayı kusursuz bir şekilde tamamlayarak sofistike bir görünüm sunuyor. Üst katman dana derisinden yapılmış kayış, zarif dokular ve ince parlaklıkla yumuşak bir şekilde işlenerek şık bir dokunuş katıyor. 14,99 mm kalınlığındaki Huawei Watch Buds, 21 katmanlı bileşeni tek bir çerçeve içinde barındırıyor.

Tam özellikli TWS kulaklıklara sahip olan Huawei Watch Buds, işlevsellik ve saat olarak deneyim açısından mükemmelliğini koruyor. Otomatik SPO2 ölçümü, TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme ve uyku izleme gibi sağlık izleme özelliklerini destekleyen Huawei Watch Buds, ayrıca 10 profesyonel spor moduyla birlikte toplamda 80 spor modu sunuyor.

Huawei Watch Buds, hem saate hem de kulaklıklara güç sağlarken, iyi bir pil ömrüne sahiptir. Tipik kullanımda tam şarjla 3 güne kadar, güç tasarrufu modunda ise (saat şarjı tamken ve kulaklıklar kapalıyken) 7 güne kadar dayanabilir. Ayrıca, yüksek termal iletkenliğe sahip oksit seramiklerden yapılan Kablosuz Süper Şarj Cihazı, ısı yayma kapasitesini önceki nesle göre yüzde 100 oranında iyileştiriyor.

Huawei Watch Buds, Android veya iOS işletim sistemine sahip her akıllı telefonla kolayca senkronize edilebilir. Hem akıllı saati hem de kulaklıkları son derece özelleştirilebilir ayrıntılara kadar tam olarak kontrol etmeyi sağlayan Huawei Sağlık Uygulaması da tüm işletim sistemleri için mevcuttur.

Huawei Watch Buds fiyatı ve kampanya bilgileri

Huawei Watch Buds, Huawei Online Mağaza üzerinde 9.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu fiyata 1 yıllık Huawei kayıp kulaklık desteği (1.199 TL) ve ayrıca 500 TL’lik indirim kuponu da dahildir. Bu benzersiz ve şık akıllı saat-kulaklık kombinasyonunu deneyimlemek için Huawei Online Mağaza’da stoklar tükenmeden fırsatı kaçırmayın.

Huawei Watch Buds

  • 2’si 1 Arada Akıllı Saat ve Kulaklık
  • Çağrılar için AI Gürültü Engelleme
  • Profesyonel Sağlık Yönetimi
  • 9.999 TL
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER