ManşetlerTeknoloji

Huawei’nin yeni amiral gemisi Pura 70 Serisi Türkiye’de ön satışta

huawei pura 70 ultra

Huawei, akıllı telefon pazarındaki yenilikçiliği ve teknolojik liderliğini Pura 70 Serisi ile bir kez daha kanıtlamayı hedefliyor. Türkiye’de 22 Mayıs itibarıyla önsatışa sunulan Huawei Pura 70 serisi, gelişmiş görüntüleme teknolojisi ve estetik tasarımıyla mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çağ başlatmayı vaat ediyor. Üç farklı modeliyle gelen seri; HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine göre çeşitlilik sunuyor.

Yenilikçi tasarım ve yüksek performans bir arada sunan Pura 70 serisi, özellikle Pura 70 Ultra modeliyle dikkat çekiyor. Ultra Işık Alan Pop-Out Camera, 1 inçlik sensör boyutu ve F1.6 diyafram açıklığı gibi özellikleri sayesinde yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi yapabiliyor. HUAWEI XD Motion Engine ile donatılmış bu model, hızla hareket eden nesneleri bile dondurarak, yıldırım hızında anları yakalayabiliyor.

Serideki tüm modeller, Ultra Işık Alan kamera sistemi ile donatılmış durumda. Pura 70 ve Pura 70 Pro modellerinde 1/1.3 inç büyüklüğünde sensör ve F1.4 diyafram açıklığı bulunurken, yüksek hassasiyetli kayar kılavuz motoru ile odak doğruluğu artırılmış ve sarsıntı önleme oranı %91’e çıkarılmıştır. Pura 70 Pro ve Ultra modelleri, ayrıca Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera ile donatılarak, sektörde nadir bulunan 200x zoom özelliğine sahip.

Serinin dayanıklılığını artıran bir diğer yenilikçi özelliği ise ekran teknolojisinde yatmaktadır. 2.500 nit parlaklığa kadar çıkabilen Ultra Yüksek Çözünürlüklü ekranlar, kullanıcıya net ve canlı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Pura 70 ve Pura 70 Pro modellerinde Süper Dayanıklı Kunlun Cam kullanılırken, Pura 70 Ultra Kristal Zırh Kunlun Camı ile çizilme direncini üç kat artırıyor.

Yüksek kapasiteli pilleri ve Huawei SuperCharge özelliği ile uzun süreli kullanım ve hızlı şarj imkanı sunan Pura 70 serisi, yeni EMUI 14.2 işletim sistemi ile de kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Huawei Pura 70 Serisi Türkiye fiyatları

Huawei’nin yeni Pura 70 Serisi telefonları için Huawei Online Mağaza’da ön sipariş kampanyası duyuruldu. Bu kapsamda, Huawei Pura 70 modeli 39.999 TL, Pura 70 Pro modeli 49.999 TL ve Pura 70 Ultra modeli ise 69.999 TL fiyat etiketiyle müşterilere sunulmaktadır. Ön sipariş veren müşteriler, 6.499 TL değerindeki FreeBuds 3 Pro’yu hediye olarak alacaklar.

Bunun yanı sıra, belirli indirim kodlarının kullanımı da mümkündür. APURA70ULTRAPR kupon kodu ile Pura 70 Ultra alımlarında 3.000 TL, APURA70PR kupon kodu ile ise Pura 70 ve Pura 70 Pro alımlarında 2.000 TL indirim yapılıyor. Bu avantajlı teklifler, Huawei’nin yeni serisi için ön sipariş vermek isteyen tüketicilere yöneliktir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER