FırsatlarManşetler

Fotoğraf ustası Huawei P60 Pro ve mükemmellikte sınır tanımayan Watch Ultimate, muhteşem kampanya ile tekrar sahne alıyor!

huawei p60 pro inceleme huawei p70

Huawei’nin zirveyi hedefleyen telefonu P60 Pro, DXOMARK sıralamasında rakiplerini geride bırakarak 1 numara olma başarısını gösterdi. Fotoğrafçılığın zirvesine çıkan bu akıllı telefon, adeta bir fotoğraf makinesinin sunduğu tüm özellikleri cebinizde topluyor. Bu dudak uçuklatan telefon şimdi, Huawei’nin en prestijli akıllı saat serisi Watch Ultimate ile birlikte kampanya kapsamında satışa sunuldu.

Huawei P60 Pro, 156 puanlık eşsiz puanıyla, genel performans ve fotoğrafçılıkta muhteşem bir deneyim vaad ediyor. Bu telefon, tüm detayları yakalayabileceğiniz, 2700×1220 çözünürlükte, 120 Hz yenileme hızına sahip, 1,07 milyar renk destekleyen 6,67 inç boyutundaki ekranı ile birlikte geliyor. Ekran, LTPO teknolojisi ve Huawei’nin X TRUE Display teknolojisi sayesinde, hem içeriklere hem de çevresel ışık koşullarına göre aydınlatmayı akıllıca optimize ediyor. Üstelik, İsviçre’nin SGS’si tarafından onaylanan dayanıklı Kunlun Camı, ekranı darbelerden ve düşmelerden koruyor, bu sayede ekranın genel düşme direnci 10 kat artıyor.

Huawei P60 Pro ve Watch Ultimate’ın başlıca özellikleri

Huawei P60 Pro’nun ana kamerası, 10 adımlı fiziksel değişken diyafram ile desteklenen 48 MP RYYB sensörü, telefoto kamerası ve ultra geniş açılı kamerası ile fotoğraf ve video çekimlerinde yeni bir dönem başlatıyor. Telefon, 88W SuperCharge ve 50W kablosuz SuperCharge özelliği sayesinde, sadece 10 dakika içinde pili %50 doluluğa ulaşabiliyor.

Öte yandan, Watch Ultimate, suya dayanıklılıkta yeni standartlar oluşturuyor ve 100 metre derinliğe kadar daldırılabilme özelliğine sahip. Bu saat, kullanıcılarına sağlıklı yaşam konusunda birçok özelliği bir arada sunuyor. 2 haftalık pil ömrü ve hızlı şarj özelliği ile Watch Ultimate, akıllı yaşamın vazgeçilmez bir parçası olacak.

Huawei P60 Pro

  • Yüksek Işık Hassasiyetine Sahip XMAGE Camera
  • Dayanıklı Kunlun Glass ekran, Yeni Dört Taraftan Kavisli Ekran
  • 88W HUAWEI SuperCharge Turbo, 4815 mAh Batarya

Huawei P60 Pro, 36.999 TL fiyat etiketi ile Rokoko İnci ve siyah renk seçenekleri, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile Huawei Online Mağaza’da ön satışa sunuldu. Ayrıca, bu akıllı telefonu alan kullanıcılara 2.999 TL değerindeki FreeBuds 5 hediye ediliyor. Dahası, Huawei P60 Pro’yu Watch Ultimate ile birlikte alan kullanıcılar ekstra 2.500 TL indirim kazanıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER