Teknoloji

Huawei P50 Pro’nun yeni görselleri ortaya çıktı

huawei p50 pro

Huawei bu ayın ilk günlerinde HarmonyOS 2.0 için düzenlediği etkinlikte yeni tablet ve akıllı saatlerini tanıtmıştı. Şirket, P50 serisinin tasarımını da ilk kez yine bu etkinlikte göstermişti. Huawei serinin tanıtımı için kesin bir tarih vermezken, internete sızan yeni görseller P50 Pro modelinin tasarımı konusunda biraz daha somut fikirler edinmeyi sağlıyor.

Huawei normal şartlar altında P serisi amiral gemilerini ilkbahar aylarında tanıtıyor. Ancak ABD’nin yaptırımları nedeniyle sıkıntılar yaşayan şirket, bu yıl P serisi lansmanını sarkıtmak zorunda kaldı. P serisinin akıbetiyle ilgili sorular ise resmi açıklamalar ve sızan görseller sayesinde azalmış durumda.

Yeni P50 Pro görselleri, daha önce ortaya çıkan görsellerle örtüşüyor. Arka paneldeki iki büyük kamera halkası göze çarparken, ön tarafta da kamera deliğinin orta üst kısma yerleştirildiği görülüyor. Yakından bakıldığında üstteki halkada üç lensin, alttaki halkada ise tek lensin bulunduğu fark ediliyor.

Yeni görsellerde P50 Pro’nun dört farklı renk seçeneğini görmek mümkün oluyor. P50 Pro beyaz, mavi, altın rengi ve mavi-yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağa benziyor.

Huawei P50 serisinde P50 ve P50 Pro’ya P50 Pro Plus isimli üçüncü bir seçeneğin eşlik etmesine kesin gözle bakılıyor. Seride tüm modellerin kalbinde şirketin Kirin 9000E/9000 işlemcisinin bulunması bekleniyor. 66W kablolu ve 55W kablosuz hızlı şarj desteğiyle gelecek telefonlar, kutularından HarmonyOS yüklü şekilde çıkacak.

İLGİLİ HABERLER