FırsatlarManşetler

Huawei P40 Pro için online mağazada indirim fırsatı

Huawei P40 Pro İncelemesi

Huawei bir yandan yeni Mate 40 Pro modelini Türkiye’de satışa çıkarmaya hazırlanırken bir yandan da geçtiğimiz ilkbaharda satışına başladığı amiral gemisi modelinde dikkat çekici bir indirim sunuyor. Barındırdığı kameralarla kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sağlayan Huawei P40 Pro indirimli fiyatı ile birlikte Huawei Online Mağaza üzerinde müşterilere sunuluyor.

Huawei P40 Pro’nun tavsiye edilen satış fiyatı 12.158,00 TL. Akıllı telefon kampanya kapsamında 9.999,00 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Telefonun gümüş orman, siyah veya buz beyazı gibi renk seçenekleri, 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza seçenekleriyle bu indirimli fiyattan sunuluyor. Bu arada 1 TL ödeyerek normal fiyatı 159 TL olan Akıllı Kapaklı Telefon Kılıfı da satın alabilirsiniz.

Huawei P40 Pro özellikleri

Huawei P40 Pro, kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Arkada 50 MP Ultra Vision kamera, 40 MP ultra geniş açılı Cine Camera, 12 MP SuperSensing, periskop yapılı telefoto kamera ve derinlik sensörü olmak üzere dört tane kamera var. Optik görüntü sabitleme ve otomatik görüntü sabitleme gibi fiziksel ve elektronik sabitleme seçenekleri mevcut. Önde de 32 megapiksel selfie kamerası ve derinlik sensörü olmak üzere iki kameranın bulunduğunu görüyoruz. Öndeki kameralar 6.58 inç, 2640 x 1200 piksel çözünürlüklü ve 90 Hz yenileme hızı destekli ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleşiyor.

P40 Pro’nun cam ve metal birleşimi gövdesi IP68 sertifikasıyla belgelenen suya ve toza dayanıklılığa sahip. Telefonda 5G destekli Kirin 990 işlemci çalışıyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza da mevcut. 4200 mAh kapasiteli pili Huawei’nin 40W Süper Şarj desteğini barındırıyor. Kablosuz şarj tarafında da 27W desteği var. Ters kablosuz şarj da destekleniyor.

Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ile yüklü gelen telefonda Huawei AppGallery ve Huawei’nin mobil servisleri bulunuyor. Google uygulamaları ve Google Play Store önceden yüklü olarak gelmiyor.

Geçtiğimiz aylarda Huawei P40 Pro’yu detaylı bir incelemeden geçirmiştik. Bu telefon gerçekten de bir amiral gemisi telefona yakışır performansı kullanıcılarına sunuyor. Kameraları da gerek normal şartlarda gerek düşük ışıkta iyi kareler yakalıyor. Google uygulamalarının ve servislerin olmadığı bir Android deneyimine de zamanla alışacaksınız. Huawei, Android ekosistemini her geçen gün daha da geliştiriyor, Huawei AppGallery de özellikle yerli popüler uygulamaları sunmakta başarılı görünüyor.

Huawei P40 Pro fırsatını değerlendirmek için aşağıdaki satın alma bağlantısını takip edebilirsiniz.

Huawei P40 Pro İncelemesiHuawei P40 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER