Manşetler

Huawei P30 Pro’nun renk seçenekleri arasında kırmızı da olacak

huawei p30 pro

Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonunu çıkarmasına bir haftadan az bir zaman kaldı. Bu nedenle Huawei P30 ve P30 Pro modelleriyle ilgili sızıntılar giderek daha detaylı ve kapsamlı olmaya başladı.

Mysmartprice sitesinden gelen son haberler daha önce gördüklerimizi tamamlar nitelikte. Telefonda 7nm tabanlı Kirin 980 işlemci, arkada dörtlü kamera sistemi, ekran içi parmak izi sensörü bulunacak. P30 Pro modeli kendisini periskop tarzındaki 10x hibrit zumlu kamerasıyla “Pro olmayan” P30 modelinden ayıracak. Sızan son pazarlama materyallerine göre Huawei P30’da ise 5x hibrit zum sistemi bulunacak.

Evleaks tarafından yayınlanan ek fotoğraflar ise Huawei’nin sunacağı renk seçeneklerini gösteriyor. Özellikle P30 Pro’nun kırmızı renkli versiyonu çok çekici görünüyor. P30 ve P30 Pro birbirinden, Pro modelinde bulunan kare çerçeveli kamera ile ayrılıyor. Aynı zamanda P30 Pro’da flaş kamera dizisinin kenarında bulunuyor. P30’da ise flaş kamera dizisinin altına yerleştirilmiş.

Kırmızı renk seçeneğinin dışında siyah ve Huawei’nin simgesi hâline gelen gradyan renk seçeneği de çıkacak. Fotoğraflardaki Sonos hoparlör de Huawei’nin planlamış olabileceği ön sipariş hediyelerini işaret ediyor. Samsung, Galaxy S10 için ön sipariş verenlere ücretsiz Galaxy Buds veriyordu. Görünen o ki, Huawei de bu hamleye müzik aksesuarıyla karşılık verecek.

Huawei P30 Pro ve P30 modelleri önümüzdeki salı günü, yani 26 Mart’ta Paris’te düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Biz de orada olacağız ve yeni Android telefonlarla ilgili yenilikleri en hızlı şekilde aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER