Teknoloji

Huawei P20 ve P20 Pro Super Slow Motion video kaydı yapabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei P20 serisi telefonlara dair pek çok detay, henüz cihazlar resmi olarak tanıtılmasa da ortaya çıkmış durumda. Geri sayımda son düzlüğe girilirken, akıllı telefonlara dair sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. P20 serisiyle ilgili son sızıntıda kamera yetenekleri öne çıkıyor.

Üç telefondan oluşan serinin P20 ve P20 Pro modellerinin Super Slow Motion video kaydı yapabileceği söyleniyor. Bu iddia gerçeğe dönüştüğü takdirde Huawei, Sony ve Samsung’un ardından amiral gemisinde Super Slow Motion sunan bir diğer üretici olacak.

P20 ve P20 Pro’nun Super Slow Motion özelliğinin Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact kadar yüksek olmasına ise ihtimal verilmiyor. Bu iki telefon da 960 fps’de 1080p video kaydı yapabiliyor. Ancak bunun için özel bir kamera sensörüne ihtiyaç duyuluyor.

huawei p20P20 ve P20 Pro ile bilgiler bununla sınırlı kalmıyor. Ünlü duyumcu Roland Quandt’ın verdiği bilgiye göre 5.8 inç ekranlı P20, Avrupa’da 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. 6.1 inç ekranlı P20 Pro ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak.

Roland Quandt, Huawei P20 ve P20 Pro’nun Avrupa satış fiyatları konusunda daha önce bilgi vermişti. Ünlü duyumcu, bu bilgiyi bir kez daha tekrarladı. Buna göre; Avrupa’da P20 679 avro, P20 Pro ise 899 avro karşılığında satılacak. Bütün bu bilgilerin doğruluğunu görmek içinse 27 Mart’ta Paris’te gerçekleşecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER