Teknoloji

Huawei P20, P20 Pro ve P20 Lite’ın Avrupa fiyatları ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei p20Huawei P20 telefonlarını 27 Mart’ta Paris’te gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. P20 serisinin üyelerinin nasıl görüneceği ve hangi bileşenleri taşıyacağı şimdiden büyük ölçüde biliniyor. Geriye kalan sayılı bilinmezlerden biri de sonunda gün yüzüne çıkmışa benziyor.

P20 serisinin fiyat etiketlerinde hangi rakamların yazacağı konusunda şimdiye kadar ortaya pek somut bilgiler çıkmamıştı. Ancak güvenilir duyumcu Roland Quandt’ın Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla bu durum değişiyor. Avrupa’da geçerli olan fiyatlara bakıldığında en güçlü P20 modelinin Galaxy S9’dan daha yüksek, S9+’tan ise daha düşük bir fiyatla satılacağı görülüyor.

Serinin en güçlü modeli olması beklenen P20 Pro Avrupa’da 899 avro karşılığında satılacak. Standart P20’nin Avrupa’daki fiyat etiketinde ise 679 avro yazacak. Bu iki telefon arasındaki temel fark ise arka kamera sayısı olacak gibi görünüyor. Üçlünün en uygun fiyatlı modeli olacak P20 Lite’a sahip olmak içinse 639 avro yazacak.

Huawei P20, P20 Pro ve P20 Lite’ın 27 Mart’taki tanıtımın ardından nisan ayının içinde satışa sunulması öngörülüyor. Ancak kesin fiyatlar ve çıkış tarihleri için tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER