FırsatlarManşetler

Huawei Online Mağaza’da dikkat çekici Sevgililer Günü fırsatları var

huawei online mağaza 14 şubat sevgililer günü

Sevgililer Günü’nde hediye alternatifi arayışı içinde olanlar için Huawei, bu yıl da yeni ürünlerini ayrıcalıklı fırsatlarla, dikkat çekici indirimlerle sunuyor. Şirketin belirttiğine göre, “aşk ve teknolojiyi bir arada yaşamayı tercih edenler, Huawei Watch GT 2 Pro, Watch GT 3, Nova 9 ve FreeBuds Lipstick ürünlerinde özel indirimlerden yararlanma şansı yakalıyor.”

Hem işlevsel hem de şık bir hediye seçeneği için alışveriş listesinin üst sıralarında yer alabilecek birçok farklı seçenek, Huawei’in resmi satış noktalarında yerini aldı. Huawei, Watch GT 2 Pro, Watch GT 3, Nova 9 ve FreeBuds Lipstick ürünlerinde önemli indirim seçenekleri sunuluyor.

Bu arada Watch GT 2 Pro ve Watch GT 3 Female modellerinde kullanabileceğiniz A300TLGT indirim kodu da size 300 TL’lik ek indirim sağlıyor. Bu kodu satın alma işlemi sırasında göreceğiniz indirim kodu bölümünde kullanabilirsiniz.

Huawei Watch GT 2 Pro

Watch GT 2 Pro akıllı saat modellerinde 400 TL’ye varan indirimlerin yanı sıra, yanında FreeBuds 4i ile alındığında yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Böylece iki cihazın toplam fiyatı 4.098 TL yerine 3.238 TL oluyor.

huawei watch gt 2 pro satın alHuawei Watch GT 2 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 42mm Beyaz ve Gold modellerinde de Sevgililer Günü’ne özel bir indirim uygulayan Huawei, bu ürünlerin FreeBuds 4i ve ekstra saat kayışı ile birlikte alınması durumunda, bu modellerde de ekstra yüzde 10 indirim uyguluyor.

Huawei Watch GT 3
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei Nova 9

Huawei’nin en yeni akıllı telefonu Huawei Nova 9, kılıf hediyesi ve 9.999’dan 8.999’a düşen satış fiyatına ek olarak, Watch GT2 Pro ile birlikte alınması durumunda, Watch GT2 Pro 1.599 TL’ye alınabiliyor.

huawei nova 9 satın alHuawei Nova 9
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei FreeBuds Lipstick

Farklı bir tasarıma sahip kulaklık olan Huawei FreeBuds Lipstick için de 500 TL’ye varan indirim uygulayan Huawei, ürünün Huawei Watch Fit Mini ile birlikte alınması durumunda yüzde 10 daha ek indirim sunuyor. Böylece ürünlerin toplam fiyatı 4.147 TL yerine 2.698 TL oluyor.

huawei freebuds lipstickHuawei FreeBuds Lipstick
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER