Teknoloji

Huawei Nova 8i için resmi doğrulama geldi

huawei nova 8i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, Nova 8i modelinin Güneydoğu Asya ülkelerinde satışa sunulacağını doğruladı. Çinli üretici telefonun bazı özelliklerini de şimdiden kamuoyuyla paylaştı. Bu paylaşım telefonun tasarımı konusunda da somut bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Huawei tarafından paylaşılan görsel, akıllı telefonun arka panelini kısmen de olsa görmeyi sağlıyor. Mate 30 Pro’ya benzer bir yuvarlak kamera adasına sahip olan telefonda dört arka kamera yer alıyor. LED flaş da kamera adasının yanına yerleştirilmiş.

Paylaşılan görsel cam arka panelin biraz daha kavisli ve kenar çerçevesinin de oldukça ince olduğunu gösteriyor. Ses kontrol tuşları ve güç butonu da görselde fark ediliyor. Güç butonu parmak izi tarayıcısını da barındırıyor gibi görünüyor.

Huawei Nova 8i, paylaşılan görselde Ay Işığı Gümüş rengiyle görülüyor. Diğer renk seçeneklerinin Yıldızlı Siyah ve Interstellar Mavi adını taşıdığı belirtiliyor. Telefonun ön tasarımı ise gizemini koruyor. Ancak daha önce çıkan haberlerde cihazın delikli bir kamera tasarımıyla geleceği görülmüştü.

İLGİLİ HABERLER