Teknoloji

Huawei MediaPad M3 8.4 inç ekranında yüksek çözünürlük sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei mediapad m3Huawei’nin IFA 2016 kadrosunda sadece yeni akıllı telefonları Nova ve Nova Plus bulunmuyor. Şirket, Berlin’de yeni tabletini de görücüye çıkardı. Akıllara Surface’i getiren MateBook’u daha önceden tanıtan şirket, MediaPad M3 ile standart tablet sahasına geri dönüyor. Adından da anlaşılacağı üzere medya içeriklerinin tüketimine odaklanan tablette 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde 8.4 inç ekran bulunuyor. Harman Kardon sertifikalı stereo hoparlörler ve yüksek çözünürlüklü ses desteği MediaPad M3’ün özellikleri arasında bulunuyor.

MediaPad M3’te Huawei’nin kendi üretimi olan sekiz çekirdekli Kirin 950 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. 32 veya 64 GB dahili depolama alanı, microSD kart ile birlikte 128 GB’ye çıkarılabiliyor. 5100 mAh kapasiteli batarya, multimedya içerik tüketiminin kesintiye uğramaması için yeterli gözüküyor. 8 megapiksel arka kamera da tabletle fotoğraf çekmek isteyenlere aradıklarını verecektir.

Huawei MediaPad M3 Android 6.0 Marshmallow ile geliyor

Huawei’nin yeni telefonu kutusundan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkıyor. Bu işletim sistemine şirketin kendi geliştirdiği Emotion UI 4.1 arayüzü eşlik ediyor. Standart bağlantı seçeneklerine ek olarak, nano-SIM yuvası bulunduran versiyonlarda LTE bağlantı özelliği de bulunuyor.

Huawei MediaPad M3, 26 Eylülde bazı Avrupa, Asya ve Orta Doğu ülkelerinde satışa sunulacak. 32 GB dahili depolama alanına ve Wi-Fi bağlantısına sahip baz model, Avrupa’da 349 avro satılacak. 64 GB Wi-Fi ve 32 GB Wi-Fi + LTE bağlantılı modeller içinse 399 avro ödemek gerekiyor. 64 GB LTE modelinin fiyat etiketinde ise 449 avro yazacak.

İLGİLİ HABERLER