Teknoloji

Huawei MatePad Pro 5G ile yaratıcılık ve performansa odaklanıyor – Video

huawei matepad pro

Huawei MatePad Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A300Teknoblog koduyla 300 TL indirim kazanın

SATIN AL

Huawei Barselona’da düzenlediği etkinlikte, Mate XS’in yanında bir de 5G destekli tablet tanıttı. Şirketin belirttiğine göre, yeni Huawei MatePad Pro 5G yaratıcılığı artıran, eğlence olanakları geliştirilmiş ve kullanıcıya bağlantı ve aktarım kolaylığı sağlayan bir ürün. Şirket, duru ve minimalist tasarımın gelişmiş teknoloji özellikleriyle birleştiği tabletin birçok ilke ve yeniliğe de imza attığının altını çiziyor.

MatePad Pro 5G, 10,8 inç 16:10 ekranı ve onu çevreleyen ultra ince 4.9 mm çerçeveyle yüzde 90’lık ekran gövde oranını sunuyor. Huawei MatePad Pro’da bulunan mikro-kavisli tasarım, rahat bir tutuş sağlıyor. Magnezyum alaşımlı çerçevesi tableti hafif ama dayanıklı tutuyor. Cihazda saf ve minimalist bir görünüm için antenlerin orta çerçeveye ve arka panele yerleştirildiği yekpare bir tasarım kullanılmış.

Huawei MatePad Pro’da 7nm Kirin 990 amiral gemisi yonga set çalışıyor. Huawei MatePad Pro 5G, yüksek performanslı 5G bağlantısı sağladığı belirtilen 7nm + EUV işlemiyle Kirin 990 5G amiral gemisi SoC tarafından destekleniyor.

EMUI 10 kullanan Huawei MatePad Pro, çoklu pencere, çoklu ekran ve Huawei APP Çarpanını destekliyor. Huawei M-Pencil ve Akıllı Manyetik Klavyeyi de destekleyen tabletler, böylece PC Modu ve maksimum üretkenlik için yeni WPS özellikleri ile sinerjiyi de arttırıyor. Daha iyi bir eğlence deneyimi için, etkileyici ses ve görüntü yetenekleri bir dizi yeni donanımla zenginleştirildi. Ayrıca, Huawei MatePad Pro dünyanın kablosuz şarjı ve ters kablosuz şarjı destekleyen ilk tableti olma özelliğine de sahip.

Huawei MatePad Pro, cihazların kullanıcılarla ve birbirleriyle etkileşme şeklini temelden değiştiren bir dizi devrim niteliğindeki yenilikler sunuyor. Huawei Share, gelişmiş çapraz platform işlevselliğine sahip Huawei cihazları arasındaki engelleri ortadan kaldıran çok ekranlı iş birliğini etkinleştiriyor. Dağıtılmış teknolojiye dayalı olarak geliştirilen çok ekranlı iş birliği, akıllı telefonlar ve tabletler arasında “sürükle ve bırak” dosya aktarımlarına olanak tanıyor. Çevresel paylaşım, kullanıcıların tabletin klavyesini ve ekranını kullanarak akıllı telefona yazmasına, akıllı telefona kaydedilmiş müziği tabletin hoparlörleriyle çalmasına ve daha pek çok şeye olanak tanıyor. Bu çözüm, kullanıcının sorunsuz bir çoklu cihaz deneyimini kolaylaştırarak doğrudan tabletten çağrı almasını veya kısa mesajlara cevap vermesini de mümkün kılıyor.

MatePad Pro için özel kalem: Huawei M-Pencil

Huawei MatePad Pro, doğal ve sezgisel bir yazma deneyimi sunmak için Huawei M-Pencil’ı destekleyerek cam yüzeylere yazmayı bir keyif haline getiriyor. Kullanıcılar, 4.096 basınç hassasiyeti, eğim desteği ve benzersiz bir kompozit malzemeden yapılmış uç ile, Huawei M-Pencil’dan inanılmaz doğruluk, yanıt hızı ve hassasiyet sağlayabiliyor. Huawei M-Pencil’ı Huawei MatePad Pro’nun üzerine yerleştirmek, bluetooth eşleştirmesini ve manyetik şarjı da otomatik olarak başlatıyor.

Huawei MatePad Pro, 280ppi piksel yoğunluğunda 2K QHD (2560 × 1600) çözünürlüğe sahip IPS panel ile birlikte geliyor. DCI-P3 sinematik renk gamını 540 nit parlaklık ve 1500: 1 kontrast oranında tam olarak gösterebilen QHD ekran, üstün bir eğlence deneyimi sunuyor. Huawei ClariVu ekran geliştirme teknolojisi, renk üretimini ve görüntü netliğini önemli ölçüde artırarak donanımı güçlendiriyor ve her karenin renkli ayrıntılarla keskin ve zengin olmasını sağlıyor.

Tabletlerin doğadan ilham aldığı belirtilen dört rengi bulunuyor : Orman Yeşili, Turuncu, İnci Beyazı ve Gece Mavisi. Huawei MatePad Pro vegan deri veya fiberglas kaplamaya sahip. Gerçek deriyi andıran bir dokuya sahip olan Orman Yeşili ve Turuncu’daki vegan deri kaplama, eşsiz ve karşı konulmaz bir cazibe sunarken, İnci Beyazı ve Gece Grisi ise fiberglas kaplama ile en yüksek kalitede zarif bir tasarım sunuyor.

Huawei MatePad Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
A300Teknoblog koduyla 300 TL indirim kazanın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER