Teknoloji

Huawei’nin çıkarılabilir klavyeli tableti MatePad Air Türkiye’de

huawei matepad air

Huawei, son teknoloji ürünü ve üst düzey özelliklere sahip tablet MatePad Air’ı kullanıcıların beğenisine sundu. Bu tablet, hem estetik hem de teknolojik özellikler açısından yüksek standartları karşılıyor.

MatePad Air, Huawei’nin önceki modellerinde görülen ikonik endüstriyel tasarımlarını devralıyor ve üst düzey amiral gemisi ürünlerinde kullanılan Frosting Process teknolojisini kullanıyor. Gelişmiş malzeme bilimi kullanılarak tasarlanan ultra ince cam elyafı yüzey, kullanıcılarına benzersiz bir dokunuş hissi ve dayanıklılık sunuyor. 6,4 mm kalınlığında ve 508 gram ağırlığındaki bu tablet, taşınabilirliği ve rahat kullanımı ön planda tutarak, geleneksel tabletlerin ötesine geçiyor.

Huawei MatePad Air: İnce, hafif ve güçlü

MatePad Air, 2800 x 1840 piksel çözünürlüğü ve 3:2 ekran oranıyla dikkat çekiyor. 11,5 inçlik geniş ekranı sayesinde kullanıcılarına, hem iş hem de eğlence amaçlı kullanımlarda daha geniş bir görüntü alanı sağlıyor. MatePad Air, tabletlerde ilk defa 144 Hz ekran yenileme hızını destekleyerek, kullanıcılarına akıcı bir deneyim sunuyor. P3 sinema düzeyindeki renk gamı, içeriklerin doğru ve etkileyici bir şekilde sunulmasını sağlıyor.

MatePad Air, kullanıcılara PC benzeri bir deneyim sunma iddiasında. Kullanıcılarına tanıdık masaüstü uygulamalarına erişim sağlayan PC App Engine teknolojisi ile tablet üzerinde çalışmak artık çok daha kolay ve rahat. Pencere gezdirme, pencere yakınlaştırma, dokunmatik etkileşimler, klavye ve fare etkileşimleri gibi özellikleriyle MatePad Air, kullanıcılarını daha verimli kılmak için tasarlandı.

MatePad Air, Huawei tarafından geliştirilen profesyonel bir not alma uygulaması olan Huawei Notes’un gelişmiş özellikleriyle donatıldı. Huawei M-Pencil ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanan Huawei Notes, bölünmüş ekran notları, 15x tuval yakınlaştırma, dokunarak açılan Hızlı Notlar, kendi geliştirdiği fırçalar ve basınca duyarlı silgi gibi özellikler sunarak, not almayı ve yaratıcı çalışmalar yapmayı kolaylaştırıyor.

Huawei MatePad Air, en yeni HarmonyOS 3.1 sistemini kullanıyor. Bu işletim sistemi, cihazlar arası iş birliği sağlayarak, tablet merkezli bir ofis kurulumunu kolaylaştırıyor.

Huawei MatePad Air Türkiye fiyatı

Huawei MatePad Air, 12.999 TL’lik bir fiyat etiketiyle Huawei Online Mağazası’nda satışa sunuldu. Ürünle birlikte kullanıcılara 1.000 TL değerinde sepet indirimi ve 5.496 TL değerinde FreeBuds SE, bluetooth fare, manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediye ediliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER