Manşetler

Huawei MatePad 11 Türkiye’de; işte ön satış fiyatı ve fırsatı

Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı bu HarmonyOS 2 tabletin Huawei Online Mağaza'da ön satışa sunulmasıyla birlikte belli oldu.
huawei matepad 11 türkiye fiyatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei MatePad 11
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei haziran başında düzenlediği HarmonyOS etkinliğinde bu yeni işletim sistemiyle çalışan yeni MatePad tabletlerini duyurmuştu. Bu tabletler içinde yer alan MatePad 11, Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunudu. Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı da bu sayede belli oldu. Üstelik ön satış dönemine özel çeşitli teklifler de bulunuyor.

Huawei MatePad 11 özellikleri

Huawei MatePad 11 özellikleri itibarıyla kullanıcıların ilgisini çekecek birçok yazılım ve donanım niteliğini bünyesinde barındırıyor. 10.95 inç ekran 120 Hz yenileme hızını sunuyor. DCI-P3 renk gamı desteği ise, video izlerken renkli ekranı daha zengin ve daha canlı hale getiriyor. 2. nesil Huawei M-Pencil kapasitif ekran kalemi sayesinde daha akıcı ve hızlı bir yazım ve çizim deneyimi sunuluyor. Ses tarafında da; dört hoparlörlü, dört kanallı ses sistemi mevcut. Huawei’nin belirttiğine göre; güçlü, kabaran bas ve net, net üst tonlar, en sevdiğiniz sesleri duyulmaları gerektiği gibi yeniden üretmek için Harmon Kardon tarafından ayarlanmıştır. 4 dahili mikrofondan oluşan sistem, yapay zekâ gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmış. Böylelikle daha iyi iletişim için yazma ve ortam konuşmaları gibi sesler otomatik olarak filtreleniyor.

HarmonyOS 2 ile yüklü gelen MatePad 11’i bir dizüstü bilgisayarla daha rahat biçimde kullanabilirsiniz. Dokunmatik ekranı veya fareyi kullanarak tüm uygulamalarınızı daha verimli bir şekilde görebilir ve kullanabilirsiniz. Ekranın altında görüntülenen sık ve son kullanılan uygulamaları görüntüleyin ve her uygulama penceresini açmak zorunda kalmadan önizlemek için uygulama simgelerinin üzerine gelebilirsiniz. App Multiplier, aynı uygulama içinde iki görev üzerinde çalışmanıza olanak tanıyan yeni Pencere Kilidi özelliğini eklerken, Multi-Window tek bir ekranda 4 adede kadar uygulama açmanıza olanak tanıyor.

Huawei Share desteği sayesinde telefonunuzda çektiğiniz fotoğraf ve videoları daha büyük ekranda düzenlemek için MatePad 11’e kolaylıkla aktarabilirsiniz. Öte yandan Huawei MatePad 11’i dizüstü bilgisayarınıza ikincil ekran olarak bağlayarak daha geniş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pil tarafında da MatePad 11, 12 saatlik iş kullanımı odaklı pil ömrü sunuyor. Kare Hızı Uyarlama teknolojisi sayesinde tüm iş gününü tek bir şarjla geçirebileceğiniz belirtiliyor. 12 saatlik video oynatma süresi de sunuluyor.

Wi-Fi 6 desteği de MatePad 11’in önemli özellikleri arasında bulunuyor. Bir başka önemli detay da bu Huawei tabletinin sekiz çekirdekli Snapdragon 865 işlemciyle birlikte gelmesi. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama da mevcut. Arkada 13 megapiksel, önde de 8 megapiksel kamera mevcut.

Huawei MatePad 11 Türkiye fiyatı ve kampanya fırsatları

Huawei MatePad 11 için 24 Haziran ile 12 Temmuz tarihleri arasında Huawei Online Mağaza içinde ön satış kampanyası düzenleniyor. 50 TL ön ödeme ile 150 TL ek indirim fırsatı var.

Tablet, kalem ve klavyeden oluşan sesi 4999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Sadece tableti de 4299 TL’ye satın alabilirsiniz.

Huawei MatePad 11
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER